B
B206
Gość
Ja w młodości mówiłam że z tego powodu zostanę chirurgiemkolega anestezjolog mówi, że w tej robocie najlepsze jest to, że niby pracujesz z pacjentem, a pacjent większość czasu nieprzytomny, więc nie pyskuje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w młodości mówiłam że z tego powodu zostanę chirurgiemkolega anestezjolog mówi, że w tej robocie najlepsze jest to, że niby pracujesz z pacjentem, a pacjent większość czasu nieprzytomny, więc nie pyskuje![]()
Idź na betę, a jeżeli będzie negatywna i okres się nie pojawi to do lekarza .Cześć. Potrzebuję porady.okres spóźniony 2 dzień, zawroty głowy, piekący bol w dole kręgosłupa, pobolewanie podbrzusza, test zrobiony w 31dc - negatywny. Czy jeszcze jest szansa, czy nie łudzić się i czekać na nadejście @?
![]()
no tak wiem, poczekam jeszcze chwilę może okres mi płata figle..albo test chcial mnie oszukaćIdź na betę, a jeżeli będzie negatywna i okres się nie pojawi to do lekarza .
No wiadomono tak wiem, poczekam jeszcze chwilę może okres mi płata figle..albo test chcial mnie oszukaćwolałabym to drugie
![]()
trzymam kciukiNo wiadomojak wszystko tutaj hihi . Ja czekam do dnia @ żeby zrobić bo przed wczoraj wyszedł negatywny .
Masz infekcję dlaczego jej nie leczysz?A ja mam plamienie - 21 dc , nie wiem czemu . Miałam ta grzybice, mam pieczenie ale lżejsze , wizyty nie da się szybko jak za 1,5 miesiąca . Za tydz teleporada