Tak, ja teraz w styczniu...plamienie brązowe, potem trochę z krwią, potem nic...no ale jest okres.ten cykl się naprawdę dziwny, teraz trochę żywej krwi na papierze. Umówiłam się do ginekologa ale termin dopiero na marzec. Jeszcze nie miałam takiego brązowo- krwawego cyklu. Oby zwiastował ciążęmoże któraś z was miała takie przeboje w trakcie cyklu? :/
reklama
Heja! Ja ławeczka.
Dopiero dostałam okres, wiec owu będzie koncem lutego. Testowanie w marcu ale to jeszcze dam znać dokładnie kiedy.
Za wszystkie dziewczyny testujące w lutym trzymam kciuki!
W tym miesiącu za to ruszamy z diagnostyką. Będę mieć zabieg drożności i całą resztę badań krwi, której do tej pory nie wykonałam.
Dopiero dostałam okres, wiec owu będzie koncem lutego. Testowanie w marcu ale to jeszcze dam znać dokładnie kiedy.
W tym miesiącu za to ruszamy z diagnostyką. Będę mieć zabieg drożności i całą resztę badań krwi, której do tej pory nie wykonałam.
Peppcia
Fanka BB :)
I ja się bardzo cieszę że będę mogła razem z Wami tego wszystkiego doświadczaćCześć, fajnie że dołączyłaś!Zapisałam.
Mój tata miał 58 lat jak się urodziłam i przy jego ówczesnym trybie życia nie mam pojęcia, jakim cudem to się udałoWięc wszystko jest możliwe
![]()
Partner ostatnio bardzo się pilnuje, widząc moją minę na każdy niezdrowy wybryk
penguinlicious
Moderator
Wiesz już czy to będzie zwykłe HSG czy sono?Heja! Ja ławeczka.
W tym miesiącu za to ruszamy z diagnostyką. Będę mieć zabieg drożności i całą resztę badań krwi, której do tej pory nie wykonałam.![]()
niezapominajka876
Dziewczyny, a byłyście kiedyś u osteopaty? Pomógł Wam? Tak mnie nosi od jakiegoś czasu żeby pójść, mam dużo różnych problemów których nie mogę wyleczyć, nie wiem jak
i może taki czarodziej by pomógł
HyCoSyWiesz już czy to będzie zwykłe HSG czy sono?
MamaR
Ja nie byłam. Raczej ze zdrowiem u mnie ok. Mi by się przydały wakacje pod palmami ale widoków na taki urlop nie maDziewczyny, a byłyście kiedyś u osteopaty? Pomógł Wam? Tak mnie nosi od jakiegoś czasu żeby pójść, mam dużo różnych problemów których nie mogę wyleczyć, nie wiem jaki może taki czarodziej by pomógł
reklama
niezapominajka876
Ja nie lubię wakacjiJa nie byłam. Raczej ze zdrowiem u mnie ok. Mi by się przydały wakacje pod palmami ale widoków na taki urlop nie ma![]()
Podziel się: