reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

anade - Taka na twarzy to chyba nie jest szczególnie groźna, ale sprawdź to gdzieś..

Jeszcze dwie godziny w pracy i mogę iść do domu się nad sobą rozczulać ;-) Kolejny dzień do przodu...

reklama
Ja jeszcze godzina :), ale kolejna godzina w komunikacji miejskiej, tak mi dziś niedobrze że się zastanawiam jak ja dojadę?
Kilka razy w ciągu dnia prawie biegłam przez korytarz do łazienki (a mam ją daleko od pokoju ok. 25m), modliłam się żeby nie spotkać nikogo na korytarzu:-)

jestem po wizycie. troszkę się poddenerwowałam, troszkę załamałam.
nie potrzebnie szłam bo okazało się, ze ciąża nie potwierdzona bo nie biło serce więc zero badań, brak zwolnienia. Jedyne co mi się udało to zapisać do niego prywatnie na usg bo temu w przychodni nie wierze. No i się dowiedziałam, ze albo ja coś sobie ubzdurałam albo lekarz mi tak powiedział ale teraz usłyszałam, ze na ostatnim usg 5,8 mm to nie miał zarodek tylko pęcherzyk więc tak na prawde jeszcze może być puste jajeczko chyba.

idę dzisiaj po pracy do ogólnego po zwolnienie bo na serio z tymi mdłościami nie wyrabiam ...

oby do czwartku (usg)

Dziewalajna, myślę, że nie miałabyś takich mdłości, przy pustym pęcherzyku. Idź jak najszybciej na usg i się nie stresuj. W 10 tygodniu wg om już powinno być coś widać.

A ja myślałam, że nie dojdę do domu tak mi się słabo robiło. Mam wrażenie, że nie panuję nad swoim ciałem :-(

Teraz doczytałam Dziewelajna, że w czwartek masz usg. To 3 dni tylko. Mam nadzieję, że lekarz będzie kompetentny i zobaczysz wszystko co trzeba!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry