reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Sun7 gratuluję również wielkoludka:)

Witaj Dunia116, zapraszamy

Mysiak super gratulację!

Ja na szczęście za pół godziny do domu, wiecie co muszę się przyznać mam okropny bałagan w domu, nie mogę zmobilizować się do sprzątania, to jakaś masarka!! :angry:

reklama
czy w ciąży można pić piwo bezalkocholowe? Lech free?? pisza że ma 0,5% alk, czy to może zaszkodzić??

Myślę, że można. 0,5% to chyba nawet kompot ma :-D
Ja piłam karmi przez 3 dni z rzędu, bo miałam taką ochotę, że szok.

Już prędzej bym kupiła wino bezalkoholowe, bo takie można kupić. Piwo bezalkoholowe pewnie nie smakuje zbyt ciekawie :-p

Właśnie przeglądam ofertę. Nawet ceny nie są jakieś straszne. Może też sobie na święta zafunduję :-D

witam Wszystkich!!!
Czy pozwolicie Mi dolaczyc do waszego grona;)

Witaj!
Do listy dopisuje Biedroneczka ;-) i do niej trzeba wysłać pw z informacjami.

Ja już po :-D
Relacja jest w odpowiednim miejscu.
Za wszystkie kciuki dziękuję!!!!!!

Citrus mogę ci moją wielką d*** nadstawić! Szykuj pasa ;-)

Aniaczek - nie przejmuj sie - ja tez nie mam sily na sprzatanie robie to naprawde na raty... A dzis zmienilam nam posciel w sypialni i nawet to mnie wykonczylo...

Gratuluje dziewczynom udanych wizyt;) Moja za tydzien w czwartek;)

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny !!! :-) Oraz współczuję tym z mdłościami, mnie dziś we znaki się cyce dały, normalnie nawet przy chodzeniu bolały. Od dziś zaczynam się smarować oliwką, żeby nie mieć tych paskudnych rozstępów. Widzę też, że temat alko był poruszony, za mną od jakiegoś czasu chodzi lampka zimnego szampana, chociaż przed ciążą nie przepadałam, ale z tą zachcianka to zaczekam pewnie sobie do Sylwestra :happy2:

reklama
Do góry