Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Snieg ale super :-) Ja mam tak po obiedzie zawsze mi sie oczy klejaWitajcie,
troszke mnie nie było, ale natłok zajęć plus przeraźliwe zmęceznie nie pozwalają mi na zbyt częste bywanie na forum.
Iownka, bardzo mi przykro.
Pisałyście o karmieniu, ja karmiłam 19 miesięcy i wspominam to jako wspaniały okres w swoim życiu. Ale de facto karmiłam do roku, a później to raczej było dokarmianie i to coraz rzadziej. Jak będzie teraz nie wiem, zresztą za pierwszym razem też się nad tym nie zastanawiałam.
Śnieg padał dziś w Karpaczu, przynajmniej tak mi małżonek oznajmił, który właśnie tam przebywa na szkoleniu.
Ja, jak to Zapominajka napisała również sos zaciągam, bo lubie - a kaloriami się nie przejmuje
Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola, za które płace niecałe 600 zł. z wyżywieniem, angielskim, hiszpańskim, teatrzykami, rytmikami, i innymi zajęciami - ale ponieważ wciaż choruje ( trzylatek, pierwszy rok w przedszkolu) mało korzysta z tych wszystkich atrakcji
Tyle nadrobiłam, uff
Dziewczyny, a czy Wy również macie wciąż taką potrzebę snu??? ja najchętniej bym spała cały dzień!

Dziewczyny pobolewało was podbrzusze do 10 tyg ?? ja już pisałam w dziale wizyty u lekarza że byłam wczoraj na pogotowiu, Lekarz powiedział ze wszystko ok itd a mnie boli jak chodzę mimo wszystko ........![]()
wkurza mnie to podbrzusze !bo jak kucam to mnie boli i czasem jak chodzę może się nakręcam ale się boje po prostu
:
Zapisali mi tez jakies krople tym razem.Moze pomoga...Jesli tak nastepna sesje bede miala w przyszlym tygodniu.Mysle,ze jesli ktoregos dnia nie przywitam wymiotami az do zolci to zaczne sie powaznie martwic czy wszystko ze mna(malym czlekiem) ok.
No i,oczywiscie,mamunia. Ja moge robic zupy i warzywa.Od reszty zapachow...nie bede sie powtarzac bez konca!

Mnie jakby ciągnie w pachwinach a czasem coś ukuje jak sie kilka razy schylę. Mówiłam wczoraj o tym lekarzowi i powiedział mi, że to normalne bo macica się rozciąga.