Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale fajnie!Jak mnie bedzie podkopywac od czasu do czasu to jestem sklonna mu nawet mdlosci i uzewnetrznienia wybaczyc
Z cala pewnoscia to Maly Czlowiek,choc pierwsze slowa mojej mamy,do ktorej zadzwonilam brzmialy:"Pewna jestes?A nie puscilas baka?"
I jak tu jej nie kochac...
w sobote wizyta.wszystko sie wyjasni.dziewczynyyy co ja mam zrobić z tym bóle pleców?? Boli jak korzonki w jakiś niepojęty sposób zdaje się być także połączony z prawą nogą - kiedy mocniej przystanę na niej to jakby mnie piorun w krzyż strzelił...termofor na plecy nie pomaga
![]()

Delikatne nastawianie, bardzo precyzyjne kręgosłupa (ze względu na maluszka). Jedz dużo bananów.. witamina B i potas złagodzi Ci troszkę objawy. Z tego, co widzę jesteś w Anglii, specjalista, który mnie nastawiał i nadal nastawia (bo jestem wysoka i cały czas mi ten kręgosłup ucieka -_- coś gdzieś dźwignę nie tak i po sprawie) będzie w Anglii po nowym roku. Nastawia normalnie kobiety przez całą ciążę ale najlepiej właśnie w tej chwili coś zadziałać. Z tego, co Ja wiem i wyczytałam (interesuję się szeroko pojętą medycyną) pewnie masz skrzywiony konkretnie krzyż, co nie jest wskazane w czasie ciąży. W kręgosłupie mamy ośrodkowy układ nerwowy. W momencie, jak nerwy w jakiejś jego części są uciśnięte mamy do czynienia ze schorzeniami organów wewnętrznych. To też może wpłynąć na ciążę. Są kobiety, które przez skrzywienie (konkretne) krzyża nie mogą zajść w ciążę.dziewczynyyy co ja mam zrobić z tym bóle pleców?? Boli jak korzonki w jakiś niepojęty sposób zdaje się być także połączony z prawą nogą - kiedy mocniej przystanę na niej to jakby mnie piorun w krzyż strzelił...termofor na plecy nie pomaga
![]()

ale bez stresu,daje sobie spokojnie jeszcze z 3 tygodnie;D Rosnac jakos nie rosniemy.Ale wydaje mi sie ze to cisza przed burza. i jak mnie wywali dnia pewnego to bedzie ryk i kwik ze nie ma co zalozyc na du... ;D
moja corka dorwala sie myszki :-) cd. ze w brzuszku mieszka druga dziewczynka w piatek ide na usg 3d i jestem ciekawa czy sie juz dowiem jaka jest plec ktorejs z Was juz lekarz powiedzial ? a 14 listopada ide na normalna wizyte do mojego lekarza. czy wszystkie robilyscie test na Hiv ? bo mam zalecenie a z Maja tego nie musialam robic. pozdrawiam serdecznie.
ja jutro zacznę 14 tydz i liczę że się już chociaż w 80 % potwierdzi się moje przeczucie że to dziewuszka.
Brzuch mam już taki jak w pierwszej ciąży w 5 mc w spodniach ciążowych chodzę już jakieś 3 tygodnie bo w normalnych mnie mogłam się dopiać i wszystko gniotło.
SUPER!!! Gratuluję!Dziewczyny!
Wlasnie z cala pewnoscia czulam ruchy malenstwa!Naprawde!SzokAle fajnie!
dziewczynyyy co ja mam zrobić z tym bóle pleców?? Boli jak korzonki w jakiś niepojęty sposób zdaje się być także połączony z prawą nogą - kiedy mocniej przystanę na niej to jakby mnie piorun w krzyż strzelił...termofor na plecy nie pomaga
![]()