Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kaja jak dla mnie te wózki odpadają, bo jeden malec strasznie nisko by siedział.Jakoś tak...
Dzięki dziewczyny za info w sprawie serducha. Ja się już zaczęłam martwić, bo z Iggym tego nie miałam.
A teraz wali jak oszalałe.
Goplany limonkowej i mnie nie kuś!!!

Mysiak ty nikniesz w oczach.Ja caly czas za Ciebie kciuki zeby Ci odpuscilo.Mi niestety nie przeszlo.Jak czytalam,ze Ci po wizycie w szpitalu przeszlo to liczylam,ze juz odpusci...5 kg na minusie?!Ja zrzucilam na poczatku.Ale znalazlam metody na utrzymanie posilku.Po sniadaniu na godzinke spac
obiado-kolacja to juz najczesciej bez sensacji.A jak gorszy dzien no to juz trudno...Chociaz czasem w nocy nadrabiam ;-)
W pierwszej ciazy...hihi!Szkoda tylko,ze teraz tak sie nie da jak maly czlowiek po domu biega!Jak ona byla w brzuchu to mysmy po domu biegale.No pieeekne czasy po prostuZ orgazmami nie mam problemu.Za to pozniej mnie krocze pobolewa.Czasem.Cale szczescie moj maz zostal wyedukowany na wstepie,ze jak nie ma przeciwwskazan to mozna wszystko...na co ma baba w ciazy ochote
Obcy w brzuchu juz calkiem spory-zaraz w wizytowniku wpisze wymiary.I ruchy czuje coraz wyrazniejsze,silniejsze.Chociaz niezbyt czeste.Ale przeciez jeszcze nas skopia.Ciekawa jestem relacji Kaji w tej dziedzinie :-)
Kaja a bedziesz robila maluchom zdjecia w 3d? Ciekawa jestem jak sie bliznieta prezentuja w takim dokladnym podgladzie.Wiem...glupie.Ale co zrobic?blondynka w koncu...
?Witam Was
Dziewczyny powiedzcie mi jak sobie radzicie z bólem głowy?? Bo mnie poprostu zaraz tą głowę rozsadzi, najbardziej boli mnie tuż nad brwiami, chyba zatoki a boje się brać jakichkolwiek tabletek![]()