Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
George, w końcu mieszkasz na Bliskim Wschodzie, a jak napisałaś o islamskim nowym roku, od razu mi się przypomniało ;-) Nic osobistego![]()
Framama, założę się, że Kaja ma na myśli to, że kobiety w ciąży cierpią na brak mózgu![]()
Alez tu zawrzalo wczoraj.Grunt to spokoj i wzajemne zrozumienie 

Super to wymyslil jak ma popoludniowke i wiadomo ze ja bede musiala ogarnac prawie caly dom sama.I zeby sie tak chcialo...

kiedyśahhahahaha..tylko kiedy to bedzie
..

A mi wszyscy(tkie) powtarzaja,ze przy drugiej ciazy to ho,ho!Tak szybko!Bo to juz wszystko przystosowane,miesnie raz rozciagniete szybciej "puszczaja",stara dupa jestem to tez ma znaczenie itd.A tu taaaaki hmmm...psikus! :-) Smiac mi sie chce jak sobie przypomne moja mine w lustrze podczas przymiarek.
W tym moim poscie chodzilo tylko o to,ze czasem diabel nie taki straszny.Ze dzieci sa dzielniejsze i,co gorsze,madrzejsze niz nam sie wydaje.I ze czasem nawet jak przychodzi im zyc z choroba to tak dobrze sie aklimatyzuja,ze skupiaja sia na normalnych sprawach jak wszyscy rowiesnicy.----zapomnialam napisac w poprzednim poscie ale nadal postuluje przy niedostatkach lub uszczerbku mozgu ;-)-----