koko.sanka
Fanka BB :)
Jak wyłapiesz jakąś stronę, to podziel się, chętnie się na to też rzucimykurczę spróbuję gdzieś go dostać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak wyłapiesz jakąś stronę, to podziel się, chętnie się na to też rzucimykurczę spróbuję gdzieś go dostać
Ja bym działała w pik, dzień po i dwa dni po dla bezpieczeństwaU mnie dzis tak jak na zalaczonym obrazku. Na cyfrowym buzka nie miga, paskowy ciemnieje. Przy dobrych wiatrach po poludniu moge wylapac pik bo teraz pilam w miedzyczasie. Czy moge poprosic o harmonogram bzykania?Wczoraj uskutecznialismy, co dalej?
![]()
Ja też! Pik, dzień po i dwa dni po.Ja bym działała w pik, dzień po i dwa dni po dla bezpieczeństwa![]()
Ja w tym cyklu jestem totalnie zielona co i jak.w 10dc bolał mnie lewy jajnik tak typowo owulacyjnie.w 14dc był pęcherzyk niecałe 14mm na prawym jajniku.potem w 17dc czułam się bardzo dziwnie bo bolał mnie jajnik i dziwnie ciaglo mnie podbrzusze.dzisiaj 20dc i w sumie nie wiem nadal czy ta owulacja wgl była bo nie czuje się jakbym miała po niej byćdziałaliśmy co 2 dni czasami codziennie.dzis już nie mam siły przez te bóle głowy więc moze to wystarczy.ale jakoś w sumie dzisiaj opadły mnie nadzieję na ten cykl
Poprzednie cykle miałam z zastrzykami na pęknięcie pęcherzyka więc trafialiśmy idealnie w owulację a i tak dupa.wiec czy trafiamy czy nie to i tak nic z tego nie maU mnie wg apki wychodziła owu kilka dni temu, prace były ostatnie w czwartek, teraz nie ma możliwości, a mnie pobolewa podbrzusze. Mam wrażenie, że co w mojej opinii mam owu to nie ma szans na próbowanie![]()
U nas podobnie, nawet przy potwierdzonej owulacji na usg, dobrym progesteronie nic totalnie się nie dzieje. W sumie już ponad rok się staramy, tak intensywnie to rok. Zero czegokolwiek. Pewnie nadszedł czas żeby pogłębić diagnostykę. Myślę że ten najbliższy cykl będzie ostatnim, a potem zaczniemy myśleć co dalej robić.Poprzednie cykle miałam z zastrzykami na pęknięcie pęcherzyka więc trafialiśmy idealnie w owulację a i tak dupa.wiec czy trafiamy czy nie to i tak nic z tego nie ma![]()
W tym fertileme woman tez jest i nac i inozytol, ale nie wiem czy nie mało, kupiłam ostatnio bo wlasnie duzo bylo składników aktywnych które brałam pojedynczo, q10 tez jest ważny a nie wszędzie jest.A obecnie pije prenacaps ovi, tam jest i inozytol i nac
O Ty krejzolko!Ja bym działała w pik, dzień po i dwa dni po dla bezpieczeństwa![]()