koko.sanka
Fanka BB :)
Jak wyłapiesz jakąś stronę, to podziel się, chętnie się na to też rzucimykurczę spróbuję gdzieś go dostać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wyłapiesz jakąś stronę, to podziel się, chętnie się na to też rzucimykurczę spróbuję gdzieś go dostać
Ja bym działała w pik, dzień po i dwa dni po dla bezpieczeństwaU mnie dzis tak jak na zalaczonym obrazku. Na cyfrowym buzka nie miga, paskowy ciemnieje. Przy dobrych wiatrach po poludniu moge wylapac pik bo teraz pilam w miedzyczasie. Czy moge poprosic o harmonogram bzykania?Wczoraj uskutecznialismy, co dalej?
![]()
Ja też! Pik, dzień po i dwa dni po.Ja bym działała w pik, dzień po i dwa dni po dla bezpieczeństwa![]()
Ja w tym cyklu jestem totalnie zielona co i jak.w 10dc bolał mnie lewy jajnik tak typowo owulacyjnie.w 14dc był pęcherzyk niecałe 14mm na prawym jajniku.potem w 17dc czułam się bardzo dziwnie bo bolał mnie jajnik i dziwnie ciaglo mnie podbrzusze.dzisiaj 20dc i w sumie nie wiem nadal czy ta owulacja wgl była bo nie czuje się jakbym miała po niej byćdziałaliśmy co 2 dni czasami codziennie.dzis już nie mam siły przez te bóle głowy więc moze to wystarczy.ale jakoś w sumie dzisiaj opadły mnie nadzieję na ten cykl
Poprzednie cykle miałam z zastrzykami na pęknięcie pęcherzyka więc trafialiśmy idealnie w owulację a i tak dupa.wiec czy trafiamy czy nie to i tak nic z tego nie maU mnie wg apki wychodziła owu kilka dni temu, prace były ostatnie w czwartek, teraz nie ma możliwości, a mnie pobolewa podbrzusze. Mam wrażenie, że co w mojej opinii mam owu to nie ma szans na próbowanie![]()
U nas podobnie, nawet przy potwierdzonej owulacji na usg, dobrym progesteronie nic totalnie się nie dzieje. W sumie już ponad rok się staramy, tak intensywnie to rok. Zero czegokolwiek. Pewnie nadszedł czas żeby pogłębić diagnostykę. Myślę że ten najbliższy cykl będzie ostatnim, a potem zaczniemy myśleć co dalej robić.Poprzednie cykle miałam z zastrzykami na pęknięcie pęcherzyka więc trafialiśmy idealnie w owulację a i tak dupa.wiec czy trafiamy czy nie to i tak nic z tego nie ma![]()
W tym fertileme woman tez jest i nac i inozytol, ale nie wiem czy nie mało, kupiłam ostatnio bo wlasnie duzo bylo składników aktywnych które brałam pojedynczo, q10 tez jest ważny a nie wszędzie jest.A obecnie pije prenacaps ovi, tam jest i inozytol i nac
O Ty krejzolko!Ja bym działała w pik, dzień po i dwa dni po dla bezpieczeństwa![]()