white_lotus
Fanka BB :)
Czyli jak by dzisiaj byl pik to wczoraj seksy, dzisiaj seksy, jutro seksy?Ja też! Pik, dzień po i dwa dni po.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jak by dzisiaj byl pik to wczoraj seksy, dzisiaj seksy, jutro seksy?Ja też! Pik, dzień po i dwa dni po.
Tak byłoby najlepiejCzyli jak by dzisiaj byl pik to wczoraj seksy, dzisiaj seksy, jutro seksy?
Mina malzonka odwrotnie proporcjonalna do tej na tescie. Ale polozylam test na eskpresie i teraz kazdego wita usmiechemNie żałujcie sobie!![]()
Albo zrób drugi teraz i odczytaj wynik do 10 min, to jest już calkiem wyrazna krechaDziękuję, akurat mam mozliwosc zrobienia bety rano to sie wybiorę..zaczynam sie bać.. nadzieja pomieszana ze strachem.. ze powtorzy sie sytuacja ze stratą. Niemniej jednak ciesze sie ze ta nadzieją sie pojawiła..
![]()
![]()
A miałaś wcześniej jakieś problemy z niskim progesteronem ?A to nie jest tak.ze jak by byl.maly to by trzeba włączyć leki od razu? Nie znam sie na tym..
No ja się trochę łudziłam że jednak ominie mnie ta drożnośćU nas podobnie, nawet przy potwierdzonej owulacji na usg, dobrym progesteronie nic totalnie się nie dzieje. W sumie już ponad rok się staramy, tak intensywnie to rok. Zero czegokolwiek. Pewnie nadszedł czas żeby pogłębić diagnostykę. Myślę że ten najbliższy cykl będzie ostatnim, a potem zaczniemy myśleć co dalej robić.
Zawsze miałam takie poczucie, że z drugim dzieckiem będzie problem. Serio, nie umiem tego wytłumaczyć, po prostu wewnętrzna intuicja zawsze mi mówiła, że z drugą ciążą będzie ciężko![]()
No właśnie, najgorzej jest wtedy kiedy robisz te badania wszystko wychodzi okej i nie ma żadnego punktu zaczepienia. Myślę że u nas następnym krokiem będzie badanie nasieniaNo ja się trochę łudziłam że jednak ominie mnie ta drożnośćjak teraz się nie uda to po okresie mam iść na badania i lekarz zdecyduje o drożności.i szczerze to już naprawdę bym chciała żeby na tym badaniu okazało się że są niedrozne to chociaż byłoby wiadomo czemu się nie udaje..
Dokładnie..póki co tak właśnie jest.badanie nasienia mamy zrobić też na tą wizytę po moim okresieNo właśnie, najgorzej jest wtedy kiedy robisz te badania wszystko wychodzi okej i nie ma żadnego punktu zaczepienia. Myślę że u nas następnym krokiem będzie badanie nasienia