A tak to prawda, my od 3 dni pralkę naprawiamyBo przy dzieciach się nabiera wyjątkowych umiejętności tego typu.
Testy po kryjomu, seks po kryjomu - to już zaprawienie w boju.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak to prawda, my od 3 dni pralkę naprawiamyBo przy dzieciach się nabiera wyjątkowych umiejętności tego typu.
Testy po kryjomu, seks po kryjomu - to już zaprawienie w boju.![]()
Jakoś nie potrafię. Mieszkamy w domu u teściów razem- oni na dole, my na górze- chyba to mnie blokuje, że jestem u kogoś i nie powinnam.A nie chcesz raz a dobrze się odgryźć?
Moja teściowa jeszcze przed ślubem non stop doszukiwała się u mnie objawów ciąży, np jak miałam ochotę na ogórki. Ale od jakiegoś czasu przestała. Mało tego, na święta teść życzył mi dzieci, a ona to usłyszała i zaraz się wtrąciła "dzieci będą jak będą, przyjdzie czas". Ona przeszła przez cp, długo starała się o pierwsze dziecko, więc może przemyślała, nie wiem.
Za to od mojego wujka na Wielkanoc usłyszałam, że życzy mi W KOŃCU dzieci, bo mój mąż już na pewno by chciał![]()
czekamNo to dzisiaj ja lecę na proga, potwierdzimy lub wykluczymy owulacje![]()
A tak to prawda, my od 3 dni pralkę naprawiamy![]()
Tak zliczyc razem doDługo już się staracie? Jesteś po jakiś badaniach?
Wiem że dziedziny stosowały też acard przed zajściem w ciąży i było to dla nich pomocne, może dopytaj o to lekarza?Tak zliczyc razem doto pewnie prawie 3 lata . Ale były też przerwy .
Ja po badaniach mam niewielka trombofilie nic kontkretnego nie wyszło .. jedynie pai1 w heterozygocie jeszcze mam zrobić mthfr i coś jeszcze chyba polimorfizm .
Homocysteina też spoko .
Jakbym zaszłam to zaraz clexane i acard .
Dziękuję za odpowiedź!U mnie IO po cukrzycy ciążowej wyszła po 3 latach. Cukry na czczo 100-110 dostałam metformine w czerwcu zeszłego roku i od tamtej pory biorę codziennie. Schudlam 8 kg bo tyłam dosłownie w oczach. Jeszcze sugerowano hashimoto ale wyszło granicznie, mam badać tsh co jakiś czas. Mama ma hashmoto. Cała diagnoza zaczela się od stanów depresyjnych, płaczu, ciągłej bezsilności, zasypiania ok 18, ciągłego zmęczenia i codziennych pobudek ok 3 w nocy.
Nie, teściowa dziś cały dzień w domu i jakoś tak niekomfortowo mi było
Z tesciowymi to różnie, nam pewnego razu wparowała do kuchni, było jakoś po 21 a ona się skrada zawszeNie, teściowa dziś cały dzień w domu i jakoś tak niekomfortowo mi było![]()
Nam też prawie weszła do pokoju w trakcie roboty bo chciała wpuścić kotaZ tesciowymi to różnie, nam pewnego razu wparowała do kuchni, było jakoś po 21 a ona się skrada zawszeale jej głupio bylo a my nie dokonczyliśmy "roboty"
![]()