reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja tak miałam, mimo że moje piersi praktycznie nie istnieją to obserwowałam coś takiego w ciążowych cyklach. Nie bolały mnie nigdy ale brodawki się zmieniały. Po tym też się domyślałam, że beta leci. Z drugiej strony to wcale nie musi być żaden zły znak. Powtarzałaś test? 🌺
Właśnie też tak mam, że nie bolą w ogóle
Dziś rano test negatywny, ale jak okres nie przyjdzie to powtórzę też jutro rano

Ja mam mocne postanowienie że w tym cyklu nie siknę szybciej niż w dniu spodziewanej miesiączki. Trzymajcie kciuki żebym wytrwała 😂 coś czuję że jak się naoglądam waszych dwóch kresek to moje postanowienie szybko ulegnie zmianie 🫠
No oczywiście, że tak będzie 😅

reklama
A ja w tym cyklu słabo czułam owulację. Pik mialam w 18dc, dzisiaj jest 20dc i przeważnie owulację mam na drugi dzień po piku, a wczoraj nie c nie czułam. Dziś delikatnie coś mrowi, ale prawie co nic. Więc ciężko będzie mi obliczać ile jestem po owu. Będę liczyć, se owu była albo wczoraj albo dziś. Bo chce 7dpo zbadać progesteron.

Do góry