U
użytkowniczka 212
Gość
Tak, tylko wtedy byłam pod lekko innym nickiemNo właśnie mi się wydawalo, że kojarzę Cię ze staraczek 2021
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, tylko wtedy byłam pod lekko innym nickiemNo właśnie mi się wydawalo, że kojarzę Cię ze staraczek 2021
Owulacja była 16.05 lub 17.05, więc 7 dni po obu to 23-24.05 ( piątek i sobota ) i teraz nie wiem kiedy iść. Bo u mnie w weekend są laboratoria zamknięte. Jeśli owu była 17.05 to w piątek 23.05 będzie dopiero 6dpo. Jesli była 16.05 to będzie 7dpo. A jak zrobię w pondz ( w dniu testowania ) to to bedzie 9-10dpo. Więc jak myślicie kiedy iść ? W piątek 6-7dpo?Kiedy będziesz szła na proga?![]()
Ja bym poszła w piątek. Ostatnio byłam 6dpo i było 16.20.Owulacja była 16.05 lub 17.05, więc 7 dni po obu to 23-24.05 ( piątek i sobota ) i teraz nie wiem kiedy iść. Bo u mnie w weekend są laboratoria zamknięte. Jeśli owu była 17.05 to w piątek 23.05 będzie dopiero 6dpo. Jesli była 16.05 to będzie 7dpo. A jak zrobię w pondz ( w dniu testowania ) to to bedzie 9-10dpo. Więc jak myślicie kiedy iść ? W piątek 6-7dpo?
Chyba w piątek będzie lepiejOwulacja była 16.05 lub 17.05, więc 7 dni po obu to 23-24.05 ( piątek i sobota ) i teraz nie wiem kiedy iść. Bo u mnie w weekend są laboratoria zamknięte. Jeśli owu była 17.05 to w piątek 23.05 będzie dopiero 6dpo. Jesli była 16.05 to będzie 7dpo. A jak zrobię w pondz ( w dniu testowania ) to to bedzie 9-10dpo. Więc jak myślicie kiedy iść ? W piątek 6-7dpo?
Ja bym jeszcze jutro powtórzyła jeśli będzie szansaDziewczyny, dziś prawdopodobnie PIK. Z porannych siusikow wyszła mocna kreska, powtórzę jeszcze w ciągu dnia. Czy seks w piątek wieczorem, w sobotę na ranem i dziś starczy? Może uda mi się namówić starego na jutro, ale może być ciężko. Ostatnio owu była 24h po Piku.
Myślę,że spokojnie możesz iść w piątek, jeśli tylko chcesz potwierdzić owulacjeOwulacja była 16.05 lub 17.05, więc 7 dni po obu to 23-24.05 ( piątek i sobota ) i teraz nie wiem kiedy iść. Bo u mnie w weekend są laboratoria zamknięte. Jeśli owu była 17.05 to w piątek 23.05 będzie dopiero 6dpo. Jesli była 16.05 to będzie 7dpo. A jak zrobię w pondz ( w dniu testowania ) to to bedzie 9-10dpo. Więc jak myślicie kiedy iść ? W piątek 6-7dpo?
Ja też bym powtórzyła ale nie wiem co stary na toJa bym jeszcze jutro powtórzyła jeśli będzie szansa![]()
Przekaż chłopowi że trzeba działać!Dziewczyny, dziś prawdopodobnie PIK. Z porannych siusikow wyszła mocna kreska, powtórzę jeszcze w ciągu dnia. Czy seks w piątek wieczorem, w sobotę na ranem i dziś starczy? Może uda mi się namówić starego na jutro, ale może być ciężko. Ostatnio owu była 24h po Piku.