Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, no mam zielone światło od lekarza, to z ciałem chyba już okNa spokojnie, daj ciału dojść do siebie.
W pełni Cię rozumiem, ja i cierpliwość to również oksymoron.Wiesz, no mam zielone światło od lekarza, to z ciałem chyba już oka to że cierpliwości mi brak, to już inna sprawa i ciało tu nie ma nic do tego, że ja analizuje i gdybam a w sumie opieram się na papierkach.
Czekamy na kolejneDziękuję, że pytaszwszystko ok. Robiłam rano test i wygląda jakby minimalnie był ciemniejszy
jutro skoczę na betę
![]()
To czekamy!!!Dziękuję, że pytaszwszystko ok. Robiłam rano test i wygląda jakby minimalnie był ciemniejszy
jutro skoczę na betę
![]()
Czekamy i trzymamy kciukiDziękuję, że pytaszwszystko ok. Robiłam rano test i wygląda jakby minimalnie był ciemniejszy
jutro skoczę na betę
![]()
Pokaz zdj testu z dziś ! Albo dla porównania dwa z dziś i wczorajDziękuję, że pytaszwszystko ok. Robiłam rano test i wygląda jakby minimalnie był ciemniejszy
jutro skoczę na betę
![]()
Wcale nie taka minimalna. Wyraźnie ciemniejszy ten z dzisiaj!Ten u góry jest dzisiejszy. Różnica minimalna ale chyba jest?