reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Wiecie co...to już choroba,, chwilę tu siedzę i tak sobie czytam wątki poboczne i powiem Wam, że jak widzę wyniki bety z przyrostem 70% to mam z tyłu głowy, że to się może źle skończyć 🫣 kurcze tyle już było sytuacji,że ta beta przyrastala niby w normie, ale tak na pograniczu, że obserwuje potem te dziewczyny żeby zobaczyć jak się to skończyło.. nie żebym miała za dużo czasu 😅

reklama
Wiecie co...to już choroba,, chwilę tu siedzę i tak sobie czytam wątki poboczne i powiem Wam, że jak widzę wyniki bety z przyrostem 70% to mam z tyłu głowy, że to się może źle skończyć 🫣 kurcze tyle już było sytuacji,że ta beta przyrastala niby w normie, ale tak na pograniczu, że obserwuje potem te dziewczyny żeby zobaczyć jak się to skończyło.. nie żebym miała za dużo czasu 😅
Nie do końca, ja straciłam 2 pierwsze ciążę a 3 mimo nie do końca dobrych przyrostach donosiłam:)

Krótko mówiąc to ciągle wypływa temat mojej samooceny, to rzutuje na moje reakcje jak opowiada o kontaktach międzyludzkich w pracy. Nie, nie zrobiłam afery, tylko wypomniałam w emocjach jak mi kłamał patrząc w oczy. Wiem, że wina jest zawsze po obu stronach, ale boli, że tak szybko wszystko defacto przekreślił.
Wiesz, może to zabrzmi źle, ale jeśli on w gorszym momencie związku ucieka od problemu, jak mówisz wyprowadza się i zmienia status na fb (dziecinne z jego strony btw) to może wystraszył się odpowiedzialności jaką jest dziecko? Faceci są raczej mało skomplikowani. Jak coś ich wystraszy to spierniczaja...

Ja jestem z mężem 17 lat, do ślubu przekonał się po 11, a do dziecka w zasadzie rok temu.
Nie każdy facet to domator, który chcę gromadki dzieci od razu. Mój wprost mówi, że to odpowiedzialność, do której długo nie był gotowy. Wiele kłótni przeszliśmy kiedyś z tego powodu.
Może powinniście to na spokojnie przegadać, dać sobie czas i zobaczyć jak za sobą tęsknicie i czy rzeczywiściemaciete same cele na ten moment...

I jakie wnioski? 😀

To mnie np jajniki bola centralnie w owu..

Czy Wy też macie dziś tako przymulony dzień? Nie dosyć, że pada, wieje, szaro...to doslownie chodzę jakbym obuchem w głowę dostała 😵‍💫 jak ja się cieszę że na horyzoncie widać jakieś ciepło i słonko i że jutro poniedziałek 😆
mam tak samo... pogoda jest okropna :/

reklama
Do góry