reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Mnie próbował molestować taty kolega, jeszcze na jego oczach,gdy miałam 11 lat, byli obydwoje pijani. Pamiętam to jakby to było wczoraj a minęło 20 lat.. nie wyobrażam sobie,przez co przechodzi ofiara gwałtu :( zwłaszcza,że mamy takie chore środowisko,że często się sama obwinia bo "po co szła na te imprezę " "po co piła drinka" :( koszmar po prostu. Trzymajcie się! 🫂😔

Mnie próbował molestować taty kolega, jeszcze na jego oczach,gdy miałam 11 lat, byli obydwoje pijani. Pamiętam to jakby to było wczoraj a minęło 20 lat.. nie wyobrażam sobie,przez co przechodzi ofiara gwałtu :( zwłaszcza,że mamy takie chore środowisko,że często się sama obwinia bo "po co szła na te imprezę " "po co piła drinka" :( koszmar po prostu. Trzymajcie się! 🫂😔
Nie stety to prawda .
Ofiary mają niszczone życie.

IMG_7046.jpeg

Mój owulak z teraz. Oby to szło ku dobremu. Generlanie dziś i jutro pracuję z kibla 😂

Dziewczyny, strasznie mi przykro. Bez orgazmu... bez przyjemności... nie wyobrażam sobie, nie mieć go. Tak samo problem z "nawilżeniem" jak mam płodne to wkładka musi być a jeszcze nie dość jak seks w płodne to leję się ze mnie. I wiecie to nie jest też fajnie, mąż czasami narzeka że "mało czuje" bo ja jestem tak nawilżona 😒 jak seks w nocy to cały następny dzień z wkładką zmieniana co chwilę i nie, nie mam nic wszystko jest ok. Taki mój urok...

reklama
Dziewczyny, strasznie mi przykro. Bez orgazmu... bez przyjemności... nie wyobrażam sobie, nie mieć go. Tak samo problem z "nawilżeniem" jak mam płodne to wkładka musi być a jeszcze nie dość jak seks w płodne to leję się ze mnie. I wiecie to nie jest też fajnie, mąż czasami narzeka że "mało czuje" bo ja jestem tak nawilżona 😒 jak seks w nocy to cały następny dzień z wkładką zmieniana co chwilę i nie, nie mam nic wszystko jest ok. Taki mój urok...

Dlaczego bez przyjemności?
Dla mnie seks to nie tylko orgazm i nie ma to związku z przyjemnością czy nie

Do góry