white_lotus
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się mega krępuję idąc na pobranie bo już mnie tam znają i pewnie uważają za hipochondryczkęTo ja dzisiaj i ogolnie jesli chodzi o bete. Z corka badalam… 8 dni pod rzad. Zmienialam tylko punktyale oba maja to samo miejsce docelowe czyli badanie jest wykonywane w szpitalu.
![]()
A to u mnie tak samoJa się mega krępuję idąc na pobranie bo już mnie tam znają i pewnie uważają za hipochondryczkę
Tam jest bardzo mało pacjentów, prawie nigdy nie czekam w kolejce. Byłam tam kilka razy ale i tak mnie już zapamiętały i wypełniając papierki nawet nie pytają o niektóre podpunkty bo już wiedzą jaka jest odpowiedź.
Ja mam to samo. Mimo piku, seksu itp nie wierzę w to że będę mama. Także rozumiem twój kryzysA u mnie kryzysu psychicznego ciąg dalszy, 13dc dziś, testy niby ciemnieją, ale spodziewałam się, że już rano wyjdą dwie grube krechy, a jednak nie. Śluz jak białko jajka jest. Będzie oczywiście działane, ale narasta we mnie frustracja. Tak jak wierzę w każdą jedną z Was, tak w siebie ni cholery. Staram się funkcjonować normalnie, ale frustruje mnie to dostosowywanie życia do sikania na patyki, wieczne wyczekiwanie i obawa czy coś się nie wywali.Nie wiem czy ten pik będzie dzisiaj czy nie.
![]()
Hej! Jesteś nowa. W tym temacie wypowiadają się dziewczyny wcześniej zapisane. Skoro masz okres za 4 dni, to może wtedy zapisze Cię na testowanie?Cześć, mam 33lata i córkę 11lat... Dwa lata temu ponownie zapragnęłam mieć dziecko. Ale zawirowania (rozwód, przeprowadzka) sprawiły, że dopiero teraz ustabilizowalam się z życiem i znalazłam odpowiedniego partnera do tego ,,przedsięwzięcia". Cykle mam 28dni, owulację sprawdzałam paskami, była 10dni temu. Przed, w trakcie i po walczyliśmy uczciwie o nowe życie. Dziś 4dni do @ test: negatywnyChyba ten cykl niestety przepadł, ale nadzieję jeszcze mam. Niby do dnia @ szansa jest, ale te 4dni to będzie jakiś dramat.
Myślę że to jest dobre miejsce dla ciebie… wiele nas przeżywa tutaj podobne emocje, jesteśmy dla siebie wielkim wsparciem. Takie zapisuje cię na testowanie za 4 dni a ty proszę przeczytaj regulamin na pierwszej stronie.Hej, nie wiem jak to działa, ale tak, wpisz mnie we właściwe miejsce. Zapisałam się dziś po kryzysie porannym, wszędzie przypadkowe ciążę, u znajomych, w rodzinie, u sąsiadów. A ja chcę, dbam, latam i... Nic ..