reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Owu miałam 12/13dc bo 11mialam pik.. przynajmniej tak mi się paski wybarwialy. No i czuję się jak na ,,te dni". Boli mnie brzuch, mam (.)(.) obolałe i twarde jak przed @. Libido mi spadło.. poczekam, niby masz rację, że szansa jest. Ale jak często się zdarza dwa dni przed żeby nic nie było, a później piękne zdrowe kreseczki?

Ja w udanym cyklu miałam test pozytywny dopiero tydzień po terminie 🐒. Myślałam, że chora jestem i z głupa zrobiłam 🫣

reklama
Ja rano nasikalam na jakiś płytkowy z apteki o czułości 10 no i jakaś tam kreska jest..ale nie wiem jak z ich wiarygodnością bo nie robiłam ich nigdy.
Potem zrobiłam ten strumieniowy z tego samego moczu i znów trafił się jakiś felerny w którym wgl nie chciał mocz lecieć a jak się zrobił to ten barwnik tak sobie został..no i sama nie wiem

Załączniki

• IMG_20250522_050139.jpg
    IMG_20250522_050139.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 104
  • IMG_20250522_045243.jpg
    IMG_20250522_045243.jpg
    940,4 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_20250522_043722.jpg
    IMG_20250522_043722.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 102
Ja rano nasikalam na jakiś płytkowy z apteki o czułości 10 no i jakaś tam kreska jest..ale nie wiem jak z ich wiarygodnością bo nie robiłam ich nigdy.
Potem zrobiłam ten strumieniowy z tego samego moczu i znów trafił się jakiś felerny w którym wgl nie chciał mocz lecieć a jak się zrobił to ten barwnik tak sobie został..no i sama nie wiem
Faktycznie coś tam jest, u mnie nawet tego paska nie widać .. też używam pinka.

Coś tam prześwituje! 🌈

Widać jakiś cień, ale nie wiem, czy to nie kreska fabryczna. Ja kiedyś miałam podobna kreskę na pinku, wyszłam z łazienki i po chwili dostałam okresu

Ja w udanym cyklu miałam test pozytywny dopiero tydzień po terminie 🐒. Myślałam, że chora jestem i z głupa zrobiłam 🫣
Czyli czekam czy przyjedzie @, jeśli nie w piątek znów sikam. Zejdę na zawał, to oczekiwanie to dramat. Mój się jakoś tak nie stresuje jak ja, a ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok.

reklama
Do góry