Usagitsukino
Zaangażowana w BB
PokaaaNiby jakiś turbo cień cienia widać, chociaż obawiam się że to ta testowa w tych pinkach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PokaaaNiby jakiś turbo cień cienia widać, chociaż obawiam się że to ta testowa w tych pinkach![]()
Czyli czekam czy przyjedzie @, jeśli nie w piątek znów sikam. Zejdę na zawał, to oczekiwanie to dramat. Mój się jakoś tak nie stresuje jak ja, a ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok.
Nie wiem czy bedzoe widać, moje umiejętności w robieniu zdjęć testów są tragicznePokaaa
Też wolę iść na betę niż sikaćJa zrobilam ale mialam tylko o czułości 25, jutro chyba pójdę na betę jakdzisiaj nie przyjdzie i będzie z głowy.
Kurczę no mało wyraźne te fotkiNie wiem czy bedzoe widać, moje umiejętności w robieniu zdjęć testów są tragiczne![]()
Musisz koniecznie powtórzyć, ale ja widzę cienie :-) Więc na pewno Ci się nie wydaje.No nie wiem właśnie tego płytkowego nigdy nie miałam.na żywo jest różowa ale ten drugi test zepsuł mi nastrój i jestem bardzo sceptycznie nastawiona![]()
Ja nie widzę, ale też pik miałaś 14.05, więc jest jeszcze czas żeby się coś pokazałoNie wiem czy bedzoe widać, moje umiejętności w robieniu zdjęć testów są tragiczne![]()
Dlatego na razie podchodzę na spokojnie. Wiem że jeszcze jest czas ale po prostu ciekawość dzisiaj wzięła góręJa nie widzę, ale też pik miałaś 14.05, więc jest jeszcze czas żeby się coś pokazało![]()