Dolores94
Fanka BB :)
Krechy jak się patrzyDziewczyny, wróciłam do Polski i pierwsze kroki zrobiłam do Rossmana. Kupiłam wszystkie testy o czułości 10 jakie były i patrzcie to...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krechy jak się patrzyDziewczyny, wróciłam do Polski i pierwsze kroki zrobiłam do Rossmana. Kupiłam wszystkie testy o czułości 10 jakie były i patrzcie to...
Seks w pik to nadal jest jakaś nadziejaJa czuję - a wręcz jestem przekonana,że z tego cyklu będą nici. To byłby chyba cud nad cudami bo seks był w nocy ,gdzie o ok 20 miałam praktycznie pik (15 maja) a następnego dnia i w weekend nic dzie działaliśmy bo po prostu albo młoda szalała albo zasnęliśmywkurwiona nieziemsko jestem ,że tak wyszło no ale cóż.
Na czerwcowe się zapiszę na ławeczkę i ,gdy będzie owulka i działanie w tym czasie to zapisze się na testowanie bo tak to jest bez sensu. Wątpię ,że śledzie męża aż tyle wytrzymały i doszło do zapłodnienia. Póki co mam tylko pełniejszy biust i minimalnie tkliwy przy sutkach a tak mam prawie co cykl także się nie łudzę i sikne tylko dla formalności![]()
No i to są krechy, a nie jakieś chujocienieDziewczyny, wróciłam do Polski i pierwsze kroki zrobiłam do Rossmana. Kupiłam wszystkie testy o czułości 10 jakie były i patrzcie to...
wooow!Dziewczyny, wróciłam do Polski i pierwsze kroki zrobiłam do Rossmana. Kupiłam wszystkie testy o czułości 10 jakie były i patrzcie to...
Aga Ty Wariacie!Dziewczyny, wróciłam do Polski i pierwsze kroki zrobiłam do Rossmana. Kupiłam wszystkie testy o czułości 10 jakie były i patrzcie to...
Nawet całkiem sporaJa czuję - a wręcz jestem przekonana,że z tego cyklu będą nici. To byłby chyba cud nad cudami bo seks był w nocy ,gdzie o ok 20 miałam praktycznie pik (15 maja) a następnego dnia i w weekend nic dzie działaliśmy bo po prostu albo młoda szalała albo zasnęliśmywkurwiona nieziemsko jestem ,że tak wyszło no ale cóż.
Na czerwcowe się zapiszę na ławeczkę i ,gdy będzie owulka i działanie w tym czasie to zapisze się na testowanie bo tak to jest bez sensu. Wątpię ,że śledzie męża aż tyle wytrzymały i doszło do zapłodnienia. Póki co mam tylko pełniejszy biust i minimalnie tkliwy przy sutkach a tak mam prawie co cykl także się nie łudzę i sikne tylko dla formalności![]()
Seks w pik to nadal jest jakaś nadzieja![]()
Nooo niby tak ale wiadomo,że sam pik bez monitoringu o niczym nie świadczy,nawet nie wiem czy pęcherzyk wg pękł także pożyjemy zobaczymy. Jutro będzie jakieś +-8dpo to może sobie sikne - wieczorem idę do kuzynki i chrześniaka na urodziny to może sobie winko wypiję jak nie będzie żadnego chujocieniaSeks w pik to nadal jest jakaś nadzieja![]()
My czas mieliśmy tylko w pik na seks wiec liczę, że moze sie udało, wierzę, że koledzy czekali na koleżanke ;PNooo niby tak ale wiadomo,że sam pik bez monitoringu o niczym nie świadczy,nawet nie wiem czy pęcherzyk wg pękł także pożyjemy zobaczymy. Jutro będzie jakieś +-8dpo to może sobie sikne - wieczorem idę do kuzynki i chrześniaka na urodziny to może sobie winko wypiję jak nie będzie żadnego chujocienia
Przecież tak zdecydowanie lepiej, niż mieliby się spóźnićMy czas mieliśmy tylko w pik na seks wiec liczę, że moze sie udało, wierzę, że koledzy czekali na koleżanke ;P