loumarie
Fanka BB :)
Ej ale teraz sobie pluje w brodę bo jak te "arabskie" testy były białe to poszłam na wakacjach z mężem na sziszę i drineczka![]()
Gdzieś Ty była na tych wakacjach, że takie kreski z tego wyszły?
Gratulacje!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ej ale teraz sobie pluje w brodę bo jak te "arabskie" testy były białe to poszłam na wakacjach z mężem na sziszę i drineczka![]()
uuu, masz takie dojścia?Dawaj kod na priv, spróbuję przyspieszyć
GratulacjeDziewczyny, wróciłam do Polski i pierwsze kroki zrobiłam do Rossmana. Kupiłam wszystkie testy o czułości 10 jakie były i patrzcie to...
Wiadomo,że używki to nie jest nic dobrego - ale nie wiedziałaś, że jesteś w ciąży a same podejrzenia to nie są dwie kreski i bijące serduszko. Ja do dnia pozytywnego testu żyje normalnie - kawa ,czasem papieros czy piwko do grillaEj ale teraz sobie pluje w brodę bo jak te "arabskie" testy były białe to poszłam na wakacjach z mężem na sziszę i drineczka![]()
Ja lecę już 31 maja, ale na wakacjach czeka mnie okreswniosek jeden: wszystkie lecimy na wakacje!![]()
Co jest nie tak z tą kawą ?Wiadomo,że używki to nie jest nic dobrego - ale nie wiedziałaś, że jesteś w ciąży a same podejrzenia to nie są dwie kreski i bijące serduszko. Ja do dnia pozytywnego testu żyje normalnie - kawa ,czasem papieros czy piwko do grilla
Wiadomo,że używki to nie jest nic dobrego - ale nie wiedziałaś, że jesteś w ciąży a same podejrzenia to nie są dwie kreski i bijące serduszko. Ja do dnia pozytywnego testu żyje normalnie - kawa ,czasem papieros czy piwko do grilla
Dziekuje! Cholera wie, byłam ok 6 maja na podglądzie to lekarz powiedział że nie widzi ani pęcherzyka ani ciałka żółtego, nic. A już jak byłam 13 to inna lekarka widziała ciałko żółte xdKochana, gratulacjezazdraszaczam
ile jesteś dpo? 12?