reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Nooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?
Scared Dog GIF

reklama
Nooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?
Scared Dog GIF
Oj tak, rozkminy po szalejących hormonach 🤡
Przerabiałam ostatnio w ciąży, do tego stopnia, że chwilami się przestawałam z niej cieszyć...ale wiem z doświadczenia, że to pierwszy trymestr taki szalony..

Scared Dog GIF
Jeżeli chodzi o fastfoody jadłam, wiadomo w racjonalnych ilościach 😁 natomiast jeżeli chodzi o cole to było moje uzależnienie w ciąży 😂. Spokojnie wszystko z umiarem. Fakt jest trochę rzeczy których nie można typu tatar, sushi 🙂 ale spokojnie wszystko będzie dobrze ❤️

Poszłam pod prysznic a tu bach 2 strony do nadrobienia 🤣 Nie kuscie mnie tymi pinkami 🤣
No ja jestem uzależniona od BB pierwsze co tobie rano odpalam forum, przy przerwie śniadaniowej odpalam forum, jem obiad forum, kolacja forum, no po prostu uzależnienie. Aż mąż się mnie pytał co ja się tak szczerze do telefonu ciagle.
@niezapominajka876 pięknie Ci wyszły te kreski majowe, nawet dla mnie, która wróciła tu po stracie - wasze towarzystwo jest dla mnie formą terapii. Nie wiem jak by to było bez was serio, aż mam łzy w oczach jak to piszę 😭

reklama
Do góry