reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

No ja jestem uzależniona od BB pierwsze co tobie rano odpalam forum, przy przerwie śniadaniowej odpalam forum, jem obiad forum, kolacja forum, no po prostu uzależnienie. Aż mąż się mnie pytał co ja się tak szczerze do telefonu ciagle.
@niezapominajka876 pięknie Ci wyszły te kreski majowe, nawet dla mnie, która wróciła tu po stracie - wasze towarzystwo jest dla mnie formą terapii. Nie wiem jak by to było bez was serio, aż mam łzy w oczach jak to piszę 😭
Ja też w kazdej wolnej chwili wchodzę na forum i Was czytam by potem nie musieć nadrabiać 20 stron 🤭😅
Ale też uwielbiam tutaj być, tyle wsparcia tutaj od Was, że aż przyjemnie 🥰

reklama
Z jednej strony bardzo mi smutno, że przyszła @. Ale wolę już to niż czekać i czekać. A tak mam jasność w temacie, i za chwilę można znów działać. Ale smuteczek jest, bo mimo, że słaba ale nadzieja była.
Nadzieja zawsze umiera w nas ostatnia 🙂 ale nie poddajemy się i działamy dalej w kolejnym miesiącu 😊💪

A widzialyscie takie cus? Jesli działałoby dobrze mozna by.przyrosty mierzyć? Nie wiem, nie znam sie, pierwsze widze🤔

"Test ciążowy „Bejbi Który Tydzień?” strumieniowy to urządzenie immunochromatograficzne, które wykrywa hormon hCG w moczu poprzez specjalne sprzężone ze złotem przeciwciała monoklonalne zawarte w reaktywnym pasku.

1-2 Tydzień ciąży – kolorowa linia pojawia się na linii kontrolnej C i linii testowej T1, gdy 25 mlU/mL ≤ stężenie HCG < 100 mlU/ml.

2-3 Tydzień ciąży – kolorowa linia pojawia się na linii kontrolnej C i liniach testowych T1 i T2, gdy 100 mIU/ml ≤ stężenie HCG < 300 mlU/ml.

3-4 Tydzień ciąży – kolorowa linia pojawia się na linii kontrolnej C i linii testowej T1, T2 i T3, gdy 300 mIU/ml ≤ stężenie HCG < 1000 mlU/ml.

≥ 4 Tydzień ciąży – kolorowa linia pojawia się na linii kontrolnej C i linii testowej T1, T2, T3 i T4, gdy stężenie HCG ≥ 1000 mlU/ml."

reklama
Do góry