reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

troche sciemnialo.. 10 dpo i 12dpo za okolo 29 godzin bede juz cos wiedziec 🫣 mąż stara sie jak moze umilic mi ten czas, chyba wlacze se Harrego bo jak tak wczoraj pisalyscie to nabrałam ochoty 🙈

Załączniki

• IMG_5360.jpeg
    IMG_5360.jpeg
    185,6 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_5357.jpeg
    IMG_5357.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 96
reklama
ja z ciazy, z ktorego mam syna to dwa dni po spodziewanej miesiaczce mialam bete 68.😃

Ja nie mówię o spodziewanej miesięczne tylko o ilości dni po owulacji.
Dla mnie dzień miesiączki nie równa się 14 dni po owulacji bo każdy ma inna fazę lutealna plus większość kobiet nie chodzi na monitoring i nie ma 100% co do owulacji

W listopadzie 2014 roku miałam miesiączkę 4.11 - pierwszy pozytywny test miałam 16.12 i to nie sprawia, że miałam go 16 dni po okresie. Miałam go pozywtumego 11dpo bo taki długi miałam ten cykl 🤷‍♀️

Ale też badania nie pokazują, że przy później implantacji tj po 10dpo każda ciąża się źle skończy. Nadal 40% będzie okej

Ja nie mówię o spodziewanej miesięczne tylko o ilości dni po owulacji.
Dla mnie dzień miesiączki nie równa się 14 dni po owulacji bo każdy ma inna fazę lutealna plus większość kobiet nie chodzi na monitoring i nie ma 100% co do owulacji

W listopadzie 2014 roku miałam miesiączkę 4.11 - pierwszy pozytywny test miałam 16.12 i to nie sprawia, że miałam go 16 dni po okresie. Miałam go pozywtumego 11dpo bo taki długi miałam ten cykl 🤷‍♀️

Ale też badania nie pokazują, że przy później implantacji tj po 10dpo każda ciąża się źle skończy. Nadal 40% będzie okej
ja to wszystko rozumie, @marietta2112 napisala ze w „dniu spodziewanej miesiaczki bylo 65.65 czyli tez nie za duzo” i poprostu napisalam ze ja bete bardzo podobna mialam 2 dni po @ miałam 68 i mam syna z tego na swiecie i tyle.. chodzilo mi poprostu ze nie zawsze beta poniżej 100 w dniu miesiaczki to jest skazana na niepowodzenie w takim kontekscie bo sama jestem przykladem nie wiadomo jakich przyrostow oczywiscie chodzi mi o ciaze z ktorego mam dziecko

Wg apki za 2 dni owu, wg testów ledwo ledwo druga kreska, z ciekawości robiłam testy tuż po okresie i jakoś były te kreski wyraźniejsze. Boję się że przegapiłam owu albo ja nie uimiem w te testy... już powinien być sluz jak zawsze a tym razem "sucho", gesty, mleczny... I jeszcze spaliłam wyciskarkę do cytrusow bo chciałam na zdrowo sok z pomarańczy 😭 numerek z mężem rano też nie wyszedł. I jak tu się nie nakręcać, nie irytować. Dobrze ze Wy tu jesteście, że tak dobrze się rozumiemy 🥰

reklama
Do góry