reklama
olka11135
Fanka BB :)
ja z ciazy, z ktorego mam syna to dwa dni po spodziewanej miesiaczce mialam bete 68.![]()
Ja nie mówię o spodziewanej miesięczne tylko o ilości dni po owulacji.
Dla mnie dzień miesiączki nie równa się 14 dni po owulacji bo każdy ma inna fazę lutealna plus większość kobiet nie chodzi na monitoring i nie ma 100% co do owulacji
W listopadzie 2014 roku miałam miesiączkę 4.11 - pierwszy pozytywny test miałam 16.12 i to nie sprawia, że miałam go 16 dni po okresie. Miałam go pozywtumego 11dpo bo taki długi miałam ten cykl

Ale też badania nie pokazują, że przy później implantacji tj po 10dpo każda ciąża się źle skończy. Nadal 40% będzie okej
niezapominajka876
Omg! Ale kreska!troche sciemnialo.. 10 dpo i 12dpo za okolo 29 godzin bede juz cos wiedziecmąż stara sie jak moze umilic mi ten czas, chyba wlacze se Harrego bo jak tak wczoraj pisalyscie to nabrałam ochoty
![]()

daariaa9
Widać ładnie różnicętroche sciemnialo.. 10 dpo i 12dpo za okolo 29 godzin bede juz cos wiedziecmąż stara sie jak moze umilic mi ten czas, chyba wlacze se Harrego bo jak tak wczoraj pisalyscie to nabrałam ochoty
![]()

ja to wszystko rozumie, @marietta2112 napisala ze w „dniu spodziewanej miesiaczki bylo 65.65 czyli tez nie za duzo” i poprostu napisalam ze ja bete bardzo podobna mialam 2 dni po @ miałam 68 i mam syna z tego na swiecie i tyle.. chodzilo mi poprostu ze nie zawsze beta poniżej 100 w dniu miesiaczki to jest skazana na niepowodzenie w takim kontekscie bo sama jestem przykladem nie wiadomo jakich przyrostow oczywiscie chodzi mi o ciaze z ktorego mam dzieckoJa nie mówię o spodziewanej miesięczne tylko o ilości dni po owulacji.
Dla mnie dzień miesiączki nie równa się 14 dni po owulacji bo każdy ma inna fazę lutealna plus większość kobiet nie chodzi na monitoring i nie ma 100% co do owulacji
W listopadzie 2014 roku miałam miesiączkę 4.11 - pierwszy pozytywny test miałam 16.12 i to nie sprawia, że miałam go 16 dni po okresie. Miałam go pozywtumego 11dpo bo taki długi miałam ten cykl
Ale też badania nie pokazują, że przy później implantacji tj po 10dpo każda ciąża się źle skończy. Nadal 40% będzie okej
kami1094
Bardzo, nie trochętroche sciemnialo.. 10 dpo i 12dpo za okolo 29 godzin bede juz cos wiedziecmąż stara sie jak moze umilic mi ten czas, chyba wlacze se Harrego bo jak tak wczoraj pisalyscie to nabrałam ochoty
![]()

Przytulam i łącze się w bóluMam dziś kryzys, to czekanie mnie wykańcza, a dopiero 4dpo.![]()

Eveline.eve
Wg apki za 2 dni owu, wg testów ledwo ledwo druga kreska, z ciekawości robiłam testy tuż po okresie i jakoś były te kreski wyraźniejsze. Boję się że przegapiłam owu albo ja nie uimiem w te testy... już powinien być sluz jak zawsze a tym razem "sucho", gesty, mleczny... I jeszcze spaliłam wyciskarkę do cytrusow bo chciałam na zdrowo sok z pomarańczy
numerek z mężem rano też nie wyszedł. I jak tu się nie nakręcać, nie irytować. Dobrze ze Wy tu jesteście, że tak dobrze się rozumiemy 

reklama
koko.sanka
Ja też 4dpo. Dzisiaj zaczynają boleć piersi.Mam dziś kryzys, to czekanie mnie wykańcza, a dopiero 4dpo.![]()