Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest duch na drugim zdjęciuZrobiłam test ale ten duszek to chyba testowa, nawet nie wiem czy na zdj go zauważycie. Stwierdziłam, że szkoda kasy i nie idę na betę. Gdyby choć troszkę wyraźniejsza była ta kreska to może wtedy by mnie to kusiło a tak to dziś odpuszczam.
Tak to mniej więcej wygląda na flo.W sensie ogólnie temp? Czy tam na dole?![]()
W który dzisiaj dpo? Bo jest słabszy cień niż mój. Ja dziś 9-10dpo.Zrobiłam test ale ten duszek to chyba testowa, nawet nie wiem czy na zdj go zauważycie. Stwierdziłam, że szkoda kasy i nie idę na betę. Gdyby choć troszkę wyraźniejsza była ta kreska to może wtedy by mnie to kusiło a tak to dziś odpuszczam.
Ja dziś chyba 10-11 dpoW który dzisiaj dpo? Bo jest słabszy cień niż mój. Ja dziś 9-10dpo.
Nooo, też bym chciałaZnowu emocje rosną! Oby te duchy były prawdziwe![]()
Taaak! Cudowne wieści! Leku nie brałam ale życzę wszystkiego spokojnegoDziewczyny ja już po wizycie, jest pęcherzyk żółtkowy i jest w macicy, więc na tą chwilę wszystko dobrze
Mam brać clexane, czy któraś z was kiedyś brała? Nie mam pojęcia jak to się podaje![]()