niezapominajka876
Fanka BB :)
Mam progesteron i jestem w szoku. 6 dpo (prawdopodobnie, bo 7 dni po piku) 20.10. Ostatnio ostatnio był badany w identycznym czasie i wynosił 16.20.
a piersi mnie w ogóle nie bolą. Także ta owulacja była na pewno.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kiedyś miałam cykle książkowe. 28 dni według okresu mogłam zegarek ustawiać. A teraz jak cykl ma 31-32 dni to jest dobrze.A ja odkąd gdzieś tam się na tym skupiam, to właśnie wyszło, że mam szybko, okres 7 dni i za 4 dni owulacja![]()
No widzisz, ja też miałam wysoki i zero bólu piersi a dziś teoretycznie 12dpo i bola coraz mocniejMam progesteron i jestem w szoku. 6 dpo (prawdopodobnie, bo 7 dni po piku) 20.10. Ostatnio ostatnio był badany w identycznym czasie i wynosił 16.20.a piersi mnie w ogóle nie bolą. Także ta owulacja była na pewno.
Ja zawsze piję dużo herbaty z cytryną i miodem i magicznie przechodziMusiałam parę spraw załatwić na mieście i kurde coś mi na gardło siadło, aż mówić nie mogę.
Chyba muszę sobie jakąś dobrą herbatę z cytryną zorganizować albo inny super medykament.![]()
nikt tak dobrze nie przygotowuje się do śledzenia cyklu jak dziewczyny z kresekOficjalne przygotowania do kolejnego cyklu rozpoczętetesty zakupione
![]()
Ostatnio miałam mniejszy prożek a piersi bolały bardzoNo widzisz, ja też miałam wysoki i zero bólu piersi a dziś teoretycznie 12dpo i bola coraz mocniej![]()
No obowiązkowo przygotowanym trzeba być na każdą okolicznościJa zawsze piję dużo herbaty z cytryną i miodem i magicznie przechodzi
nikt tak dobrze nie przygotowuje się do śledzenia cyklu jak dziewczyny z kresek![]()
To ja mam totalnie odwrotnie, jedynie to o czym napisałaś odnośnie czerwonych lampek, to mnie męczy
Co do samopoczucia, to diametralnie się zmieniło odkąd zaczęłam badac poziomy witamin i je uzupełniać, ogólnie się badac i coś z tym robić
Lata temu rano wstawałam zmeczona, bez humoru, całe wieki to trwało, a od już długiego czasu moje życie wygląda zupełnie inaczej, od rana do wieczora na pełnych obrotach i mam więcej siły i energi jak 10 lat temu![]()
Ale jesteś caly czas pod opieką lekarza?U mnie na pewno zaawansowanie depresji ma też ogromne znaczenie
Tak, byłam bardziej wyluzowana.
Miałam mniej stresu (nie pracowałam)
Dużo cierpliwości, siły, energi.
Bardziej mi się chciało
Teraz jestem zmęczona i zestresowana.
Brakuje mi cierpliwości. Mam też w głowie więcej czerwonych lampek więc ciągle świruje w temacie zagrożeń.
Za dużo jest w tym spiny za mało spontanu bo jest niby bardziej odpowiedzialnie