marietta2112
Fanka BB :)
No ja też nic nie widzę... a kiedy spodziewanej @, bo to dużo powie...U mnie dalej tak samo, czyli jakiś duszek. Jak do jutra nic się nie zmieni to skocze na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też nic nie widzę... a kiedy spodziewanej @, bo to dużo powie...U mnie dalej tak samo, czyli jakiś duszek. Jak do jutra nic się nie zmieni to skocze na betę
Na pierwszym rzeczywiście coś przebija, potem już nie... pierwszy raz coś takiego widzę. Ze nie ciemniejetylko znika z czasem. Myślę, że do piątku sytuacja się wyklaruje u Ciebie, najpóźniej w piątek poszłabym na betę.U mnie nie ma co sprawdzać, sytuacja ta sama co wczoraj, w pierwszej minucie cień jest, a później już biało... Dostanę szału. Mocz niestety miałam tylko z 3,5h przerwy i nie był taki ciemny, bo o 4 rano sikałam .. Dziś 10-11dpo i coś czuję, że nici z tego będą
Czy Wam też na testowach podczas wybarwiania wychodzi zafarbowane ta kreska testowa ? Mi nigdy się tak nie działo, dopiero od wczoraj. Zawsze było tak, że jak mocz przeszedł to od razu biało było jak był negatyw![]()
Na pierwszym zdjęciu widać kreskę. Powtórz jutro, jeszcze nic straconego!U mnie nie ma co sprawdzać, sytuacja ta sama co wczoraj, w pierwszej minucie cień jest, a później już biało... Dostanę szału. Mocz niestety miałam tylko z 3,5h przerwy i nie był taki ciemny, bo o 4 rano sikałam .. Dziś 10-11dpo i coś czuję, że nici z tego będą
Czy Wam też na testowach podczas wybarwiania wychodzi zafarbowane ta kreska testowa ? Mi nigdy się tak nie działo, dopiero od wczoraj. Zawsze było tak, że jak mocz przeszedł to od razu biało było jak był negatyw![]()
I naprawdę kochana, według mnie większą nadzieję daje, że kreska jest, a potem znika jak odparuje, niż byłoby na odwrót, tak mi się wydaje. Jest szansa, że coś wyłapuje. Ale tak jak mówię, sugeruję się moimi pinkami strumieniowymi z zeszłego cyklu, które po zrobieniu były różowe a potem zbladły już po paru godzinach. Nie trać jeszcze nadziei.U mnie nie ma co sprawdzać, sytuacja ta sama co wczoraj, w pierwszej minucie cień jest, a później już biało... Dostanę szału. Mocz niestety miałam tylko z 3,5h przerwy i nie był taki ciemny, bo o 4 rano sikałam .. Dziś 10-11dpo i coś czuję, że nici z tego będą
Ja widziałam już gdzieś ten nick i pisała coś o ciążyLutówki się otworzyły, a u nas jeszcze czerwcowego wątku nie ma.![]()
edit dobra mam nie wazneLutówki się otworzyły, a u nas jeszcze czerwcowego wątku nie ma.![]()
Poczekaj na kreski...mówię Ci po sobie, ja też widziałam duszki, jak ma coś być, to jutro powinna być kreska widoczna.U mnie dalej tak samo, czyli jakiś duszek. Jak do jutra nic się nie zmieni to skocze na betę