white_lotus
Fanka BB :)
No ja mialam troche stresow wiec raz bralam, raz nie wiec pewnie bedzie lipaJa teraz ledwie dobiłam do 40, a juz kazali odstawić tabletkipewnie momentalnie poleci zaraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mialam troche stresow wiec raz bralam, raz nie wiec pewnie bedzie lipaJa teraz ledwie dobiłam do 40, a juz kazali odstawić tabletkipewnie momentalnie poleci zaraz
Mam to samo. I te same akcje z piwem!Sprawdzam jak głupia tą bete… tak bardzo chciałabym żeby była pozytywna. Narzeczony nie chciał dać mi piwa, tak liczy na bobasa w tym cyklu. Ja tego nie czuję do końca. Te emocje tak mi skaczą, od wielkiej nadziei po rozpacz![]()
E tam. Zejdzie w kilka dniAle arsenał![]()
Czat gbt radzi takDziewczyny, a czy jak sie bada wlasnie poziom witamin to powinno sie odstawic suple? @xewee ?
Ja pierwszy poziom wit d zbadałam nie biorąc jej, miałam 21....potem już badałam 4 razy podczas brania bo biorę codziennie, nal odstawie to głównie dlatego, że się skończyły i zapominam jakiś czas kupićDziewczyny, a czy jak sie bada wlasnie poziom witamin to powinno sie odstawic suple? @xewee ?
Przykro miOk, beta bardzo negatywna. Czułam, wiedziałam, a i tak płacze.