Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm nigdy w takich dniach nie oznaczałam, może ktoś mądrzejszy będzie wiedział. Szczyt jest 7 dnia i zawsze tego się trzymałam, może będzie wyższy tylko czy pytanie czy będziesz w stanie po tym wyniku określić czy ta owulacja byłaByłam dziś na morfologi i przy okazji zbadałam progesteron, ciekawa jestem wyniku i czy faktycznie dobrze ta owulacje czułam w niedzielę...
Dziś dopiero by było 3 dni po owulacji, ale później nie mam w sumie za bardzo jak iść, powinien być już wyższy prożek nie?
Ja w tamtym cyklu badałam 5dpo bo potem nie miałam jak i był 12,więc myślę że 3dpo też już coś powinno być wiadomo czy była czy nie.a ty masz chyba zawsze dosyć wysoko progesteron z tego co pamiętam.Hmm nigdy w takich dniach nie oznaczałam, może ktoś mądrzejszy będzie wiedział. Szczyt jest 7 dnia i zawsze tego się trzymałam, może będzie wyższy tylko czy pytanie czy będziesz w stanie po tym wyniku określić czy ta owulacja była![]()
Tak, w sumie ostatnio chyba badałam 4 dpo i był już wysoki, teraz właśnie skojarzyłamJa w tamtym cyklu badałam 5dpo bo potem nie miałam jak i był 12,więc myślę że 3dpo też już coś powinno być wiadomo czy była czy nie.a ty masz chyba zawsze dosyć wysoko progesteron z tego co pamiętam.
Noo właśnie też to pamiętam bo chyba razem wtedy czekalysmy na wyniki progaTak, w sumie ostatnio chyba badałam 4 dpo i był już wysoki, teraz właśnie skojarzyłamzobaczymy wieczorem...
Teraz kompletnie nie mam obrazu co i jak tam, aż nie dostanę okresu...aczkolwiek w niedzielę coś czułamNoo właśnie też to pamiętam bo chyba razem wtedy czekalysmy na wyniki proga![]()
Owulacja potwierdzona czym?Mi na tej aplikacji od kresek pisze zeby zacząć testować proga od drugiego maja, a owulacja dzisiaj.. ale to moze chodzi o to zeby jak z testami owu zacząć wczesniej, skończyć pozniej zeby określić jaki jest poziom wyjściowy..?
Niestety tylko testami LH, wczoraj był pik wiec moze dzisiaj owulacja, ale ja tylko przykładowo mowie co pisze w tej apce - premomOwulacja potwierdzona czym?