reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny ja już po pobraniu, zobaczymy o której będą wyniki... o 14:00 wizyta. :( Na razie nic na okres u mnie nie wskazuje, ale to dopiero 24h od odstawienia duphastonu, więc w sumie pewnie nie ma co się dziwić. Życzę wszystkim spokojnego dnia, a testującym ciemniejących kresek i rosnącej bety :-). @dominikana26 daj znać ja u Ciebie <3

reklama
Dziewczyny ja już po pobraniu, zobaczymy o której będą wyniki... o 14:00 wizyta. :( Na razie nic na okres u mnie nie wskazuje, ale to dopiero 24h od odstawienia duphastonu, więc w sumie pewnie nie ma co się dziwić. Życzę wszystkim spokojnego dnia, a testującym ciemniejących kresek i rosnącej bety :-). @dominikana26 daj znać ja u Ciebie <3
Ja mam zbadać betę i przyjść na wizytę.

Dlatego mieszkanie z teściami/rodzicami to głupi pomysł 😉
Ja miałam takie okresy, że chwilowo musiałam z kimś mieszkać i to było najgorsze co może być
Też tak twierdzę. To najgorsza forma mieszkania. To wolę wynajmować mieszkanie tak jak teraz niż mieszkać w domu z teściami. A mieliśmy to kiedyś w planach, już projekt kuchni mieliśmy, ale zrezygnowałam, powiedziałam, że wolę żyć skromniej ale szczęśliwa niż nieszczęśliwa a mieć więcej kasy.

Ja już się ostatnio cieszyłam, że „nauczyłam” się siebie bo ostatnie kilka miesięcy schemat się powtarzał, a ten cykl to znowu jedna wielka zagadka 🫠
U mnie ostatnie dwa okresy to plamienia dużo dużo przed rozkręceniem się okresu, a teraz nic, a powinien być już.. i tak czekam, a testy białe więc pozostaje tylko cierpliwość 🙈
może faktycznie u mnie silny stres wpłynął

reklama
Do góry