reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Zrobiłam wczoraj tą betę, ale wyniku dalej nie ma. Obawiam się, że będzie dopiero jutro, przez to że dziś święto. Nigdy nie miałam takiej akcji. Ale za to zrobiłam test przed chwilą, innej firmy niż wczoraj

Załączniki

• IMG_3014.jpeg
    IMG_3014.jpeg
    3 MB · Wyświetleń: 150
Mnie też nie.
Nigdy mnie nie bolały.
I tylko w jednej na cztery ciąże
Mnie tak samo nigdy przed okresem nie bolą. W ciąży nie wiem, bo nigdy nie byłam 🙆‍♀️ domowe laboratorium polecam również, ale robić dwa razy dziennie, gdybym tego nie zrobiła prawdopodobnie przegapiłabym pik, bo sytuacja zmieniała się dosłownie co kilka godzin, więc polecam robić popołudniu i potem późnym wieczorem.

Dziewczyny, robicie wykresy temperatur? Pierwszy raz się w to bawię i trochę jestem w szoku, że te temperatury w dwóch fazach cyklu się tak różnią. Miałam robić jutro progesteron, ale chyba zaufam temu, ze temperatura po owu wzrosła 🤞 czekanie jest najgorsze 😵‍💫

IMG_3105.png

reklama
Zrobiłam wczoraj tą betę, ale wyniku dalej nie ma. Obawiam się, że będzie dopiero jutro, przez to że dziś święto. Nigdy nie miałam takiej akcji. Ale za to zrobiłam test przed chwilą, innej firmy niż wczoraj
Jak wczoraj nie widziałam na zdjęciach tak tutaj widzę:)

Do góry