Eveline.eve
Fanka BB :)
Hej, dziwnie znowu wrócić na forum po 4 letniej przerwie. Nieśmiało poproszę o zapisanie na 13tego...
@niezapominajka876 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie chyba też będzie szybciej niż zazwyczaj.wczoraj wieczorem już czułam lewy jajnik ale dzisiaj z rana to była masakra.wiec zapobiegawczo działaliśmy wczoraj i dziś, bo mam lekkie obawy że na jutrzejszej wizycie okaże się że jestem już po@niezapominajka876 - czy mogłabym prosić jednak o przepisanie na 18ego? Bo serio teraz w 8dc mam peak.
Szybko@niezapominajka876 - czy mogłabym prosić jednak o przepisanie na 18ego? Bo serio teraz w 8dc mam peak.
ja w tym cyklu też szybko, w 9dc a okres miałam o dzień dłużej niż zawsze@niezapominajka876 - czy mogłabym prosić jednak o przepisanie na 18ego? Bo serio teraz w 8dc mam peak.
Nie wiem czemu nie mogę wyszukać twoje nicku w trakcie wpisywania… spróbuję później z komputeraHej, dziwnie znowu wrócić na forum po 4 letniej przerwie. Nieśmiało poproszę o zapisanie na 13tego...@niezapominajka876
![]()
na razie wątpię, że jestem w ciąży, ale jakby co to obowiązkowo beta + progesteronW ciazy taki wynik jest raczej niski i zazwyczaj lekarz daje luteinę lub duphaston.
Jakby beta była pozytywna to wtedy warto sprawdzić też progesteron.
A wiedzą,że się staracie ?Dzisiaj teściowa mi powiedziała: „kazałam tacie rozebrać piaskownice, na dworze, bo nie umiemy się doczekać maluszka”
Jakby to była nasza wina…
Nie ma to jak wsparcie w rodzince…![]()