reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Hej, doczytałam w końcu Was do końca.. bardzo sie rozkręciłyscie😀
Ja dziś ok 4dpo chociaż trochę przestalam sie nastawiać bo nie czułam tej owulacji w ogole.. zawsze gdzieś tam chociaz zaklulo, czasem skręcałam sie z bolu nawet dluzsza chwile a tu nic..
Widzę ze temat supli byl poruszany, przed nasza niedawno utracona ciąża brałam tylko jakies Omega3 i kwas foliowy, maz nic, teraz zaczęłam zaraz po poronieniu zaczęłam inozytol q10 kwas foliowy w dwóch formach, omega3 i ashwagande. Tydzień temu przeszłam na taki kompleks fertileme dla mnie i dla męża bo okazało sie ze jest tam wszystko o czym wczesniej poczytałam ale czy to dobre to nie mam pojęcia?

Odnośnie gadania o dzieciach to moi rodzice mają manie pytania kiedy sprzedamy zabawki po synku...z racji nadmiaru rzeczy w domu.. my uporczywie mówimy zeby nie pytali o to, ze jak sprzedamy to sprzedamy.. ostatnio nawet niedlugo po poronieniu sie pytali... totalny brak wyczucia.. :(

reklama
Nie mogę z siebie, jak bardzo nie potrafię robić zdjęć 🤣 Jeszcze mi się ręce trzęsą. Czy wy coś tutaj widzicie? Bo kurczę, ja na żywo widzę 🙈
Widać widać duszka 😀 ja dość dobrze widzę te duszki wszystkie 😁 oby to było to 🤞🍀

Ja zakupiłam wczoraj 13 testów ciążowych na allegro pink super czule płytkowe, właśnie te same, bo najlepsze są, za sztukę 3,32.
I testy owulacyjne za 33 zł 25 sztuk z domowe laboratorium.
Także jestem przygotowana na maj 😄💪

Widać widać duszka 😀 ja dość dobrze widzę te duszki wszystkie 😁 oby to było to 🤞🍀

Ja zakupiłam wczoraj 13 testów ciążowych na allegro pink super czule płytkowe, właśnie te same, bo najlepsze są, za sztukę 3,32.
O kurde zaszalałaś z ciążowymi 😅 ja mam jeden jedyny w szafce czeka na jutro 😅

Ile mniej więcej owulacyjnych wam schodzi na miesiąc ja pierwszy raz zamówiłam narazie 14 😅 I oczywiście 6 ciążowych 😅

Kurczę, ja wczoraj na papierze miałam 2 razy mini jasnoczerwone plamki i dzisiaj rano jeszcze raz też była. A dziś 25 dc, więc za wcześnie, żeby się okres rozkręcał + biorę duphaston, więc dopóki nie odstawię to chyba nie może przyjść. Dzisiaj według moich wyliczeń jest 8 dpo. Tak bym chciała, żeby to była implantacja, ale złapała mnie 3 dni temu jakaś dziwna infekcja i nie wiem czy to plamienie nie od tego. W sensie mam bardziej żółtawy śluz i ogólnie mega mokro + swędzenie i delikatne pieczenie. Używałam Tantum rosa i jest znacznie lepiej, bo w sumie nie wiem, co więcej mogę zrobić, nie pasuje mi to na żadną typową infekcję.
Ja takie pierwsze objawy ciazy tez wlasnie miałam, taka jakby infekcja, nawet sobie sok z żurawiny kupiłam bo wlasnie myslalam ze to w ta stronę pójdzie. Gdzies czytałam ze wlasnie często to taki nieswoisty pierwszy objaw..wyglada na to ze sie potwierdza powoli tez u Ciebie💚

Drugi dzień okresu a ja przebieram nóżkami żeby zacząć robić testy owu.
A mi się okres skończył 2 dni temu i dzisiaj 7dc, także za 4-5 dni zacznę robić testy owu 😀 I znów to ciągłe myślenie o sikaniu, o tym by nie pić za dużo itp itd 😂
Jutro mam ginekologa na kontroli czy to to podejrzenie polipa w marcu to to czy nie. I powiem mu o dwóch biochemach pod rząd, może przepisze jakieś leki czy coś. Czy zleci jakieś badania.

reklama
Do góry