reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A od ktorego dnia po owu zwykle testujecie takimi czulymi testami?.. ja dziś 6dpo i juz przebieram nogami.., na pewno spokojnie do terminu M nie bede czekać.. a kiedy najlepiej iść na pierwsza betę i prog z krwi? Z tym zielona zupelnie jestem..
Ja na ogół od 8dpo bo ciężko mi wytrzymać dłużej 🫠 ja na pierwszą betę i progesteron bym poszła jak test pokaże dwie kreski takie bez wątpliwości ☺️

A od ktorego dnia po owu zwykle testujecie takimi czulymi testami?.. ja dziś 6dpo i juz przebieram nogami.., na pewno spokojnie do terminu M nie bede czekać.. a kiedy najlepiej iść na pierwsza betę i prog z krwi? Z tym zielona zupelnie jestem..
Jak długie masz cykle? Mi z pierwszą udaną ciążą wyszła mocna kreska po 10 dniach (tak miałam zalecone przez lekarza bo brałam progesteron) podejrzewam, że cień by wyszedł i kilka dni wcześniej bo wtedy już betę miałam 200 w tym dniu

Próg tydzień po domniemanej owulacji żeby sprawdzić czy była ☺️ betę ja ostatnio badałam 9 dpo

Pinki dla mnie są najpewniejsze- nie oszukały mnie ani razu (chociaż wiem, że dziewczyny tu na forum tak). Te easyhome ciążaki robię pierwszy raz, to nie mam doświadczenia, jak się wybarwiają XD
Mnie oszukał w zeszłym cyklu 🤡 ale no cóż będę próbować na nich i chyba na facelle

Ja testowałam zawsze w 11 dniu :) po pozytywnym wczoraj od razu poszłam na betę, i jutro beta i progesteron:)

A to mój test który w jeden dzień załamał- że wpadka, nadzieję- bo już się godziłam że w sumie to super, decyzja się sama podjęła i smutek- bo beta zerowa:( damn you pinki strumieniowe! (Tak rozebrałam go bo nie wierzyłam własnym oczom).

Załączniki

• 20250413_174521.jpg
    20250413_174521.jpg
    164 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Jak długie masz cykle? Mi z pierwszą udaną ciążą wyszła mocna kreska po 10 dniach (tak miałam zalecone przez lekarza bo brałam progesteron) podejrzewam, że cień by wyszedł i kilka dni wcześniej bo wtedy już betę miałam 200 w tym dniu
Zwykle bylo 28-30dni ale ten cykl jest pierwszy po poronieniu, wiec badałam sobie lh, pik byl w 15dc wiec zakładam ze owu w 16dc co daje około 30dniowy cykl, wiec w miarę podobny cykl. Daje to nadzieje ze wszystko wróciło do normy🤞
Zacznę od czwartku testować chyba, bedzie to 8dpo..

Do góry