U
użytkowniczka 212
Gość
walczymy i będziemy walczyć, póki dofinansowanie do IVF się nie skończyNawet nie wiesz jak bardzo Ci zycze wysikania tego szczegolnego patola.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
walczymy i będziemy walczyć, póki dofinansowanie do IVF się nie skończyNawet nie wiesz jak bardzo Ci zycze wysikania tego szczegolnego patola.
teżPo Ovi sikalam sobie zeby zobaczyc jak wygladaja dwie grube krechy.
A jak działają te elektoniczne? Na to można tak sikać w nieskończoność?Ja mam też zapas. Strejser mówi ,że mam obsesję na tym punkcie
Mam elektroniczny o czułości 25, mam taki, który pokazuje tydzień ciąży płytkowy, mam kilka o czułości 10.
Jestem ciekawa czy te mniej czule kiedykolwiek zużyje... Bo póki co używam te o mniejszej i jak kreski nie ma tak nie ma. Aż strach pomyśleć jak się kiedyś bałam wpadki a teraz,po tych 6 latach starań - marzę o niej![]()
haha nieA jak działają te elektoniczne? Na to można tak sikać w nieskończoność?![]()
Szkoda!!!!haha niejak się taki elektroniczny rozkręci to w środku normalnie jest taki pasek jak w zwykłych testach
![]()
Jeszcze będzie pięknie zobaczysz. Ja w to mocno wierzę i przytulam Cie mocno.Będziemy oboje tam siedzieć I kwitnąć.
Ja zrobiłam dziś test ciążowy i już nic niema biel .wszędzie kobiety w ciąży są,czuje się okropnie z tym .
Walczcie co do grosikawalczymy i będziemy walczyć, póki dofinansowanie do IVF się nie skończy![]()
staramy się teraz, ale szczerze to IVF ryje strasznie, Ryje banie, ryje hormonalnie, ryje czas.Walczcie co do grosika![]()
Mielismy podchodzic do procedury za pierwszym razem… Dlatego moge sie tylko domyslac emocji jakie temu towarzysza. To trzeba miec silna glowe i dupsko zeby udzwignac.staramy się teraz, ale szczerze to IVF ryje strasznie, Ryje banie, ryje hormonalnie, ryje czas.
I wiem, że każdej jest ciężko, ale biały test przy IVF boli milion razy mocniej, niż biały test przy naturalnych staraniach. Więc to też nie pozostaje obojętne.