reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

No dlatego właśnie pytamy o tego proga jak jest niski. Bo może właśnie te biochemy nie utrzymuja się z powodu niskiego proga.
Olka11135 jest przykładem niskiej bety i proga .i było ok.

Ja też miałam kiepski progesteron na początku. Po potwierdzeniu owulacji był 4 później 5.potem dobił do 10
Później było po 15
Potem biochem beta 10 progesteron 5 i okres .

reklama
Dziewczyny, od wczoraj bierze mnie jakieś przeziębienie. Czy w ok. 7-8 dpo są jakieś leki, których powinnam unikać? Chodzi mi o te najzwyklejsze, typu aspiryna.

Oki, dzięki za odpowiedź dziewczyny. Nie znam się na tym progesteronie totalnie, dlatego pytam 🙂
Ja znowu mam progesteron na zapas przepisany i doustnie i dopochwowo, bo po poronieniu ta faza lutealna mi się wahała. Ale pani doktor powiedziała mi, że to nie jest tak, że przy np biochemie da się to podtrzymać w nieskończoność, podobno niektóre pacjantki dostają okres, mimo że to przyjmują (w sensie przed odstawieniem). W pierwszej ciąży przyjmowałam luteinę, myślę, że może opóźniła samo krwawienie o kilka dni, ale krwawienie przyszło, mimo że nie odstawiłam leku (nie wiedziałam, że ciąża się zatrzymała). Podobno sam duphaston jest raczej lajtowy. 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry