dzika_wiśnia1995
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo obudziłam się na siku i bardzo mocno czułam lewy jajnika skąd wiesz, że była o 3 w nocy?
U mnie np. bardzo wyraźnie czuć owulkę. Boli jajnik i cały brzuch, że siedzieć nie mogęBo obudziłam się na siku i bardzo mocno czułam lewy jajnikwięc możliwe,że też mnie ten ból wybudzil
No to ja również bardzk wyraźnie czujeU mnie np. bardzo wyraźnie czuć owulkę. Boli jajnik i cały brzuch, że siedzieć nie mogętakże rozumiem.
Chociaż w tym miesiąc nie czułam za dużo. Trochę mnie brzuch zabolał, ale jutro wizyta to się dowiem, czy już po.
Dziewczyny czy Wy po owu odczuwacie taki delikatny okresowy ból aż do? Nie non stop ale z przerwami ?
Nie martw się, już tyle o tym bólu czytałam, że praktycznie czekałam na niego.U mnie taka sytuacja dzisiaj rano, przed pracą sikłam jeszcze szybko na owulaka. Wiec jeżeli dobrze czułam owulkę pod koniec pracy, to testy by się z nią pokrywały. Tylko ten ból mnie martwi, czy nie zrobiła się torbiel przypadkiem…
Tylko też różnie czytałam od którego momentu powinno się liczyć. Piszą też, że nie od samego piku czyli najciemniejszej kreski, tylko od pierwszego pozytywu. Cholera wie, z zegarkiem nie wyliczymy - a szkoda!Ale od piku owulacja jest dopiero za 24-36h z tego co dziewczyny pisały.
A ma wyjście?O ile będzie miał siłybo jeszcze go nie ma
![]()
Od pierwszego pozytywu od 24 do 48h, tak mi powiedziała ginHm, a nie jest tak, że może być do 72h nawet? Czyli może być za 5, 15, 20, 24h np…