reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Jak dorysowałam to jest, a patrzcie jaka gruba i wyraźna 😅
Co się głupio łudziłam że cokolwiek wypatrze 🫣

Załączniki

• IMG_20250521_204454486_MFNR.jpg
    IMG_20250521_204454486_MFNR.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 68
reklama
Bo obudziłam się na siku i bardzo mocno czułam lewy jajnik :) więc możliwe,że też mnie ten ból wybudzil
U mnie np. bardzo wyraźnie czuć owulkę. Boli jajnik i cały brzuch, że siedzieć nie mogę 😂 także rozumiem.
Chociaż w tym miesiąc nie czułam za dużo. Trochę mnie brzuch zabolał, ale jutro wizyta to się dowiem, czy już po.

U mnie np. bardzo wyraźnie czuć owulkę. Boli jajnik i cały brzuch, że siedzieć nie mogę 😂 także rozumiem.
Chociaż w tym miesiąc nie czułam za dużo. Trochę mnie brzuch zabolał, ale jutro wizyta to się dowiem, czy już po.
No to ja również bardzk wyraźnie czuje 😅 ja przez kilka lat byłam na AH, i jak miałam pierwszy cykl po odstawieniu, to myślałam,że wyrostek mnie zaczął boleć 😅 zapomniał człowiek:D

U mnie taka sytuacja dzisiaj rano, przed pracą sikłam jeszcze szybko na owulaka. Wiec jeżeli dobrze czułam owulkę pod koniec pracy, to testy by się z nią pokrywały. Tylko ten ból mnie martwi, czy nie zrobiła się torbiel przypadkiem…
Nie martw się, już tyle o tym bólu czytałam, że praktycznie czekałam na niego. 😂 generalnie podobno jak to stały ból to raczej powodowany napięciem jajnika - jeszcze przed pęknięciem pęcherzyka, w trakcie już zaraz po. Alarmujące by było gdyby się nasilał lub nie ustał. U mnie przeważnie pęcherzyki rosły do 25mm, więc nie jest to mało i mam nadzieję, że tak było i dziś 😊

Ale od piku owulacja jest dopiero za 24-36h z tego co dziewczyny pisały.
Tylko też różnie czytałam od którego momentu powinno się liczyć. Piszą też, że nie od samego piku czyli najciemniejszej kreski, tylko od pierwszego pozytywu. Cholera wie, z zegarkiem nie wyliczymy - a szkoda! 😀

reklama
Do góry