Dolores94
Fanka BB :)
Hejka, zrobilam dzisiaj z ciekawosci dwa pinki. Co ciekawe oba z jednego kartonu wiec ta sama seria. I jakie moje zdziwnienie jak na jednym jest ten chujocień a na drugim nie
chyba się z nimi rozstanę 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja ostatnio poszłam rano na betę a wieczorem miałam okresA ja właśnie w tym momencie dostałam okresjakby nie mógł przyjść 2h wcześniej zanim pojechałam na badania..
@niezapominajka876 możesz wpisać mi![]()
O kurde faktycznie widzęHejka, zrobilam dzisiaj z ciekawosci dwa pinki. Co ciekawe oba z jednego kartonu wiec ta sama seria. I jakie moje zdziwnienie jak na jednym jest ten chujocień a na drugim niechyba się z nimi rozstanę
![]()
Kurde, no i bądź mądry i pisz wiersze.Hejka, zrobilam dzisiaj z ciekawosci dwa pinki. Co ciekawe oba z jednego kartonu wiec ta sama seria. I jakie moje zdziwnienie jak na jednym jest ten chujocień a na drugim niechyba się z nimi rozstanę
![]()
A robiłaś je z tego samego moczu ?Po południu pójdę do Rossmann po coś innego bo na razie jestem uziemiona na domujak wyjdzie cień zrobię bete. Ale no jeszcze czegoś takiego nie miałam.
Tak w tym samym czasieA robiłaś je z tego samego moczu ?
Hejka, zrobilam dzisiaj z ciekawosci dwa pinki. Co ciekawe oba z jednego kartonu wiec ta sama seria. I jakie moje zdziwnienie jak na jednym jest ten chujocień a na drugim niechyba się z nimi rozstanę
![]()
A ja właśnie w tym momencie dostałam okresjakby nie mógł przyjść 2h wcześniej zanim pojechałam na badania..
@niezapominajka876 możesz wpisać mi![]()
To w sumie wiesz tyle co przed zrobieniem.albo jesteś albo nie jesteśTak w tym samym czasie