Patii26
Fanka BB :)
No ja właśnie kupiłam 14 sztuk ostatnio tych pinkow na allegro. Jedna sztuka 3,32 zł więc super cena.Może dostałam jakaś wadliwą serię bo przeważnie zamawiam w pakiecie na allegro bo jest taniej niż w Rossmann.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja właśnie kupiłam 14 sztuk ostatnio tych pinkow na allegro. Jedna sztuka 3,32 zł więc super cena.Może dostałam jakaś wadliwą serię bo przeważnie zamawiam w pakiecie na allegro bo jest taniej niż w Rossmann.
Może po prostu jakaś partia poszła lewaNo ja właśnie kupiłam 14 sztuk ostatnio tych pinkow na allegro. Jedna sztuka 3,32 zł więc super cena.
O tak, mi to owulki ani nie pokazały...Może po prostu jakaś partia poszła lewa
Ale nie polecam na pewno testów owulavyjnych Horien z allegro. Tragicznie się wybarwiają.
No nie straszcie, bo mam tych pinków 15A wiesz, że ten pink na którym mi wyszła kreska to też zamawiany za 4zl chyba...
Ja też używałam tych testów z Allegro (ten co masz na zdjęciu wyżej), tak samo bladą kreskę miałam przy becie 1830No z tymi testami to porażka, pokażę Wam dwa moje archiwalne testy z 30 kwietnia, czyli 5 dni po spodziewanej miesiączce beta hcg z tego dnia 560. Jeden z rana drugi popołudnia i uwaga ten mocniejszy jest z popołudnia
Zobacz załącznik 1704617Zobacz załącznik 1704618
Wiesz co, ja większość testów w życiu robiłam na pinkach z apteki, a było ich sporoooo, nigdy nie zobaczyłam kreski testowej, aż do tych cholernych z netaNo nie straszcie, bo mam tych pinków 15oczywiście jak na Grażynę biznesu przystało - z Allegro, nie z Rossmanna
![]()
Myślę że nie ma zasadyWiesz co, ja większość testów w życiu robiłam na pinkach z apteki, a było ich sporoooo, nigdy nie zobaczyłam kreski testowej, aż do tych cholernych z neta![]()
To chyba taka loteria....szkoda, bo ja po tym duszku byłam taka szczęśliwa, że chyba coś się tam kluje...Myślę że nie ma zasadymój pink strumieniowy na którym była kreska fałszywa był z rossmana.teraz kupowałam w Rossmanie płytkowe i nic na nich nie było