Patii26
Fanka BB :)
No ja rano robię testy. Ale oczywiście wariatka robię też popołudniuTaki test nic nie oznacza. Ja jak juz robiłabym rano, przed terminem @ testy w innych godzinach mogą się słabo wybarwiac...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja rano robię testy. Ale oczywiście wariatka robię też popołudniuTaki test nic nie oznacza. Ja jak juz robiłabym rano, przed terminem @ testy w innych godzinach mogą się słabo wybarwiac...
Ja się nie łudzę,że się udałoU mnie z takiego jednego razu była ciąża w kwietniu, więc..... trzymam kciuki![]()
Ja wg nie pałamU nas tak samo, w dni płodne jeden, jedyny raz… jakby się udało, to bym chyba skakała pod sufit… ale z ilością plemniorów męża 3 mies temu (chociaż może się poprawiło) nie pałam zbytnim entuzjazmem![]()
Ja też mam mało entuzjazmu, nie wiem czy w ogóle trafiliśmy w płodne, myślę że nie. Ale seksy były co 2-3 dni więc jakaś iskierka nadziei się tli. Poza tym mamy już kilka cykli gdzie było dużo seksu i brak ciąży.U nas tak samo, w dni płodne jeden, jedyny raz… jakby się udało, to bym chyba skakała pod sufit… ale z ilością plemniorów męża 3 mies temu (chociaż może się poprawiło) nie pałam zbytnim entuzjazmem![]()
No ja po poronieniu miałam normalnie w 14dc ;-) jeśli daje Ci to nadzieję. Ale jeden cykl odpuściliśmy według zaleceń.A ja kupiłam pierwszy raz w życiu jakieś randomowe owulaki w ilosci 5, na następny cykl chce już zamówić prawilne easyhome.
Czy jak jest kreska słaba to oznacza cokolwiek? Krwawienie po stracie zaczęło się 9 mają, hcg do 0 spadło pewnie teraz dopiero 26 maja.Kiedy mogła by być owulka? Kompletnie nie wiem w jakim jestem momencie cyklu
Zobacz załącznik 1705190
Ja też mam jakieś przekonanie że się nie udało, bo nie było seksu dzień po Piku. Mimo, ze ten prozek ładny to czuje wewnętrznie że to nie mój cykl. Także chyba wszystkie tak mamyJa też mam mało entuzjazmu, nie wiem czy w ogóle trafiliśmy w płodne, myślę że nie. Ale seksy były co 2-3 dni więc jakaś iskierka nadziei się tli. Poza tym mamy już kilka cykli gdzie było dużo seksu i brak ciąży.
już nie wiem co gorsze… ja znowu wiem, że zrobiłam wszystko. Był monitoring owulacji, logistyka dopięta, zabezpieczenie lekami… modlę się, żeby zaskoczyłoJa też mam jakieś przekonanie że się nie udało, bo nie było seksu dzień po Piku. Mimo, ze ten prozek ładny to czuje wewnętrznie że to nie mój cykl. Także chyba wszystkie tak mamy![]()
Coś to zrobiła ?!![]()
Ja też odpuszczam, to test w celach edukacyjnych. Chcę prawidłowo robić po pierwszej normalnej miesiączce.No ja po poronieniu miałam normalnie w 14dc ;-) jeśli daje Ci to nadzieję. Ale jeden cykl odpuściliśmy według zaleceń.
A po owulce też jaśnieją tak? Bo ciężko stwierdzić czy jestem przed czy po... w czerwcu będzie łatwiej mi wyłapacTo oznacza, że jeszcze dobre kilka dni do owulacji, bo kreska jest jasnarob sobie codziennie po jednym teście, a jak będą ciemnieć to 2 razy dziennie
![]()