niezapominajka876
Fanka BB :)
Czasami się to sprawdza! Mamy potwierdzenie w @penguinlicious i @MamaRNo to moze przypomnijmy, co wieść ludowa niesie.. kto watek kreskowy w trudzie prowadzi, temu w dwóch kreskach Bocian niebawem wynagrodzi..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czasami się to sprawdza! Mamy potwierdzenie w @penguinlicious i @MamaRNo to moze przypomnijmy, co wieść ludowa niesie.. kto watek kreskowy w trudzie prowadzi, temu w dwóch kreskach Bocian niebawem wynagrodzi..![]()
Zakładaj dzisiaj !Chyba ze czerwiec to zasiade nad tym wieczorem. Bede miala wymowke zeby mi dali swiety ***** spokoj bo robie wazne rzeczy![]()
Jestem już po! Jest serceTrzymamy kciuki @Usagitsukino
Wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas, za sobą masz gwardię kreskowąJestem już po! Jest serceBejbik ma 0,8cm
teraz tylko, żeby ten półpasiec tego nie zepsuł
![]()
Przepis na córkę! Uwaga!
A nie nieO matko czyżby kolejka się pogubiłami się wydaje że jeszcze @poziomkowa00 byla chętna na jakiś miesiąc
![]()
Domyślam się że nie jest łatwo…Właśnie dowiedziałam się o 5 ciąży wśród najbliższych znajomych. Nie powiem poczułam się jakbym dostała w twarz. Oczywiście cieszę się ich szczęściem ale same wiecie… nie jest łatwo.
Paczta jaka hop siup do przoduTak to wszystkie chciały a teraz to nie ma komu, a ja tu już kopulacje czerwcowe mam rozplanowane.![]()