Nie nie, wczoraj miałam takie plamienie a dziś to już jakby kran ktoś odkręciłZatrzymałam się na tym, że plamiłaś tylko. Przepraszam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nie, wczoraj miałam takie plamienie a dziś to już jakby kran ktoś odkręciłZatrzymałam się na tym, że plamiłaś tylko. Przepraszam.
O cześć i jak tam ucho? Podczytywałam na grudniowych, że miałaś problemy? Jak tam w ogóle sytuacja?Przepraszam że się wetnę jako podczytująca z kwietniowych kresek, ale ja przed pozytywem caaaala noc śniłam że widzę pozytywny test
Uściski i powodzenia dziewczyny
A my z córką codziennie rano i wieczorem od marca oglądamy na kamerce na żywo bociany z miasta gdzie mieszka moja mama. Najpierw jak mama wysiadywała jaja, później jak się wykluły 3 mąkę boćki a teraz jak już są takie większe i już same stoją, myją się, a tata codziennie na cały dzień lata na polowania po pokarm i wraca na nocNie widziałam bocianów na żywo ostatnimi czasy, ale wyświetliły mi się![]()
DziękujemyPrzepraszam że się wetnę jako podczytująca z kwietniowych kresek, ale ja przed pozytywem caaaala noc śniłam że widzę pozytywny test
Uściski i powodzenia dziewczyny
Może jeszcze iskierka nadziei jestNas już nie liczęidziemy tak samo, też mam 11dpo i w sobotę mam mieć @ (może jednak nie doczekamy?
)
Spoko, wpisze się w weekend jak coCzerwcówki są... wpisywać się miłe panie bo coś mało.![]()
Ej teraz mi przypomniałaś, na wakacjach mi się śniło że powiedziałam siostrze że jestem w ciąży a ona mi że też jest! I to było jeszcze zanim nasikalam na patyk albo po tych pierwszych pinkach, więc zanim zaczęłam cokolwiek podejrzewać. Trzymam kciuki za Ciebie!Dziś mi się w nocy w ogóle śniło że byłam na becie i była pozytywna, niezbyt wysoka ale pozytywna. To był piękny sen