reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ło kuuu... (Dopowiedz sobie co chciałam napisać) Normalnie wtedy tylko przy... Gwizdać.
Mnie się ostatnio kuzynka mamy pytała czy myślimy nad drugim dzieckiem. Gdy zaczęłam jej opowiadać ,że już 3 ciążę straciłam, ostatnią miałam pozamaciczną i musiałam mieć operację i teraz rok się nie zabezpieczamy i jak nie ma tak nie ma - to się zmieszała,wzrokiem uciekła i zmieniła temat. Mnie takie coś wkurza - osobiście też się czasami znajomych pytałam czy myślą nad dziećmi i ,gdy usłyszałam ,że nie mogą albo narazie o tym nie myślą - to nie kontynuowałam tematu a mnie te same osoby co jakiś czas pytają 🙄 wiedzą,że nam nie idzie a i tak żarty sobie z tego robią a ją w środku krzyczę 🤬

Człowiek niecierpliwy to sam sobie klopoty ściąga. Wysikalam wszystkie testy owulacyjne, nowych nie kupiłam uznając że ufam co czuje. I huj! Dzisiaj jajnik tym razem lewy tak mnie boki ze aż się zwijam a sluzu tyle że niejedne jajko mogłoby mi zazdrościć. Jednak jeszcze trzeba dzisiaj męża docisnąć. Można mieć owulacje z dwóch jajników w odstępie dnia czy ja już schizuje. Jestem tak blisko by lecieć do rossmana po owulacyjne ale to bez sensu jak nie robiłam teraz 3 dni 🙃🤯😵‍💫😵🥴

Człowiek niecierpliwy to sam sobie klopoty ściąga. Wysikalam wszystkie testy owulacyjne, nowych nie kupiłam uznając że ufam co czuje. I huj! Dzisiaj jajnik tym razem lewy tak mnie boki ze aż się zwijam a sluzu tyle że niejedne jajko mogłoby mi zazdrościć. Jednak jeszcze trzeba dzisiaj męża docisnąć. Można mieć owulacje z dwóch jajników w odstępie dnia czy ja już schizuje. Jestem tak blisko by lecieć do rossmana po owulacyjne ale to bez sensu jak nie robiłam teraz 3 dni 🙃🤯😵‍💫😵🥴
Nie chcę być adwokatem diabła, ale ja bym już była w rossmannie 🤪, od 5 minut są otwarte 😄

Kurde to był tak chory sen.
Zobaczyłam że mój były dodał na facebooka kompromitującą relacje (krótki filmik jak ma uwaga : gacie ze słoniem i w tych gaciach była taka osobna trąba.. wiecie miejsce na penisa i on nim machał 😂) wiec zrobiłam screen i chciałam wysłać to do siostry żeby się z tego pośmiać. Ale przez przypadek zamiast do siostry wysłałam to do kuzynki tego byłego. Szybko się zorientowałam i usunęłam te wiadomości ale w tej samej chwili zaczęłam dostawać groźby od różnych ludzi głównie jakichś kobiet. No i te dziewczyny zaczęły mnie ścigać 😂 uciekałam cały czas przed nimi. W końcu udało mi się zgadać z moim obecnym facetem żeby podjechał autem i mnie uratował. Byliśmy umówieni w określonym miejscu (żebym tam dotarła to normalnie jak w filmie akcji) a jak w końcu mi się udało to do mnie zadzwonił, że już odjechał z kolegami i przyjedzie później 😂

reklama
Powiem wam, że przez cały okres starań (najpierw rok, teraz kilka miesięcy) nie miałam żadnego chujocienia, a w tym cyklu chyba 3 miałam. Albo tak wyobraźnia płata mi figle (wcześniej też doszukiwałam kresek i rozbierałam testy dla lepszej widoczności), ale tez widziałyście te cienie i to różne testy. Dzisiaj też. Los że mnie drwi, bociany i chujocienie 😂
Mi to na testową wygląda 😞 ale oby nie 🤞🍀

Do góry