niezapominajka876
Fanka BB :)
Oby dziś to plamienie się skończyło!Ja oszaleje, 7dc dalej plamie, niedługo mój cykl będzie się składał z @, płodnych, owulacji i PMS.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby dziś to plamienie się skończyło!Ja oszaleje, 7dc dalej plamie, niedługo mój cykl będzie się składał z @, płodnych, owulacji i PMS.
Wiem, ale chciałabym teraz.Tulę cię. Kiedyś jeszcze wyjdzie słońce.
Mnie się ostatnio kuzynka mamy pytała czy myślimy nad drugim dzieckiem. Gdy zaczęłam jej opowiadać ,że już 3 ciążę straciłam, ostatnią miałam pozamaciczną i musiałam mieć operację i teraz rok się nie zabezpieczamy i jak nie ma tak nie ma - to się zmieszała,wzrokiem uciekła i zmieniła temat. Mnie takie coś wkurza - osobiście też się czasami znajomych pytałam czy myślą nad dziećmi i ,gdy usłyszałam ,że nie mogą albo narazie o tym nie myślą - to nie kontynuowałam tematu a mnie te same osoby co jakiś czas pytająŁo kuuu... (Dopowiedz sobie co chciałam napisać) Normalnie wtedy tylko przy... Gwizdać.
Nie chcę być adwokatem diabła, ale ja bym już była w rossmannieCzłowiek niecierpliwy to sam sobie klopoty ściąga. Wysikalam wszystkie testy owulacyjne, nowych nie kupiłam uznając że ufam co czuje. I huj! Dzisiaj jajnik tym razem lewy tak mnie boki ze aż się zwijam a sluzu tyle że niejedne jajko mogłoby mi zazdrościć. Jednak jeszcze trzeba dzisiaj męża docisnąć. Można mieć owulacje z dwóch jajników w odstępie dnia czy ja już schizuje. Jestem tak blisko by lecieć do rossmana po owulacyjne ale to bez sensu jak nie robiłam teraz 3 dni![]()
Kurde to był tak chory sen.Opowiadaj![]()
Poczekamy aż się rozkręci!Można mi wpisać.. zaczął mnie pobolewa brzuch jak na okres i dodatkowo na papierze śluz kremowy brązowy, więc zaczyna się
![]()
I namówiłaNie chcę być adwokatem diabła, ale ja bym już była w rossmannie, od 5 minut są otwarte
![]()
Mi to na testową wyglądaPowiem wam, że przez cały okres starań (najpierw rok, teraz kilka miesięcy) nie miałam żadnego chujocienia, a w tym cyklu chyba 3 miałam. Albo tak wyobraźnia płata mi figle (wcześniej też doszukiwałam kresek i rozbierałam testy dla lepszej widoczności), ale tez widziałyście te cienie i to różne testy. Dzisiaj też. Los że mnie drwi, bociany i chujocienie![]()