reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Kiedyś w kościele ksiądz powiedział na kazaniu, że kobieta co miesiąc dokonuje aborcji, bo nie dochodzi do zaplodnienia… myślałam, że mnie skręci
Nieee, nie wierzę, serio ? 😮 Ja pier.dole to już jest totalne przegięcie ! A to jak stosunku nie było to też aborcja ? 😅 albo może najchętniej co miesiąc zachodzić w ciążę 🤣

Jestem niepoprawna. Po co ja 7dc robię drugiego owulaka, jak z doświadczenia wiem, że owu przychodzi 12/14dc. No po co?!
Ja już tego błędu nie będę popełniać, bo w maju zdecydowanie przesadziłam z ilością robienia owulaków ( 30 sztuk zrobiłam aż 🫣) i zaczęłam już od 9dc. Zamiast robić raz dziennie jak były jeszcze jasne, to robiłam po dwa razy a później już po 3, a że pik dopiero był w 18dc, to sporo tego zeszło. Teraz będę robić jeden dziennie jak będą jasne, dopiero jak będą fajne ciemniejsze to częściej.

reklama
Do góry