niezapominajka876
Fanka BB :)
Bo cię na nie staćJestem niepoprawna. Po co ja 7dc robię drugiego owulaka, jak z doświadczenia wiem, że owu przychodzi 12/14dc. No po co?!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo cię na nie staćJestem niepoprawna. Po co ja 7dc robię drugiego owulaka, jak z doświadczenia wiem, że owu przychodzi 12/14dc. No po co?!
A no tak, zapomniałam;p hahahBo cię na nie stać![]()
Nieee, nie wierzę, serio ?Kiedyś w kościele ksiądz powiedział na kazaniu, że kobieta co miesiąc dokonuje aborcji, bo nie dochodzi do zaplodnienia… myślałam, że mnie skręci
Ale arsenał„Nie kupuje juz zadnych testow!” powiedziala.
Ja już tego błędu nie będę popełniać, bo w maju zdecydowanie przesadziłam z ilością robienia owulaków ( 30 sztuk zrobiłam ażJestem niepoprawna. Po co ja 7dc robię drugiego owulaka, jak z doświadczenia wiem, że owu przychodzi 12/14dc. No po co?!
E no, u mnie 10/11dcJestem niepoprawna. Po co ja 7dc robię drugiego owulaka, jak z doświadczenia wiem, że owu przychodzi 12/14dc. No po co?!
Dopóki nie nie maJest sens jutro sikać na patyk jak dziś nie było cienia?
Dzięki za przypomnienia„Nie kupuje juz zadnych testow!” powiedziala.