wielkopolanka
Fanka BB :)
Przydatna wiedza. Dziękuję. Jutro na obiad miała być pieczeń i dobrze wiedzieć, że muszę ominąć owoc jałowcaMoże coś Ci to pomoże [emoji6]Zobacz załącznik 1044869Zobacz załącznik 1044870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przydatna wiedza. Dziękuję. Jutro na obiad miała być pieczeń i dobrze wiedzieć, że muszę ominąć owoc jałowcaMoże coś Ci to pomoże [emoji6]Zobacz załącznik 1044869Zobacz załącznik 1044870
Przecież pójdzie do szkoły to zacznie jeść śniadanie w domu [emoji849] idąc tym tokiem myślenia, to jak nauczysz go jeść DWA śniadania to szybko utyje...Tak. Syn jest bez śniadania. O 7.40 jest w przedszkolu, o 8 jedzą. W domu wypija mleko.
Może jakoś to przeżyje![]()
Jak sniadanie tak szybko to kest dobrze. Nie raz bywa tak że szieci już w przedszkolu z domu wychodzą bez śniadania a w przedszkolu maja po 2 godz dopieroTak. Syn jest bez śniadania. O 7.40 jest w przedszkolu, o 8 jedzą. W domu wypija mleko.
Może jakoś to przeżyje![]()
My chodzimy z dzieciakami, w ciazy tez chodzilam . Oczywiście wszystko ponizej 2000 metrów .Teraz niestety na dłuższy czas będę musia sobie góry odpuścić. Z małym dzieckiem też nie będę wchodzić , za bardzo bym się bała , chyba ,że tylko po dolinach. Wiem ,że są ludzie którzy chodzą z maluchami , ale ja się na to nie zdecyduje
team coca-colaA takie a napoje typu pepsi pijecie?
A takie a napoje typu pepsi pijecie?
Super i ulgaJa tez po prenatalnych. Szczęśliwa!!!! Usg książkowe i pappa tez super wiec lekarz nie miał z Nami o czyn rozmawiać ![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 1044928Zobacz załącznik 1044929

Cudownie [emoji3590][emoji122][emoji3590][emoji122][emoji3590]Ja tez po prenatalnych. Szczęśliwa!!!! Usg książkowe i pappa tez super wiec lekarz nie miał z Nami o czyn rozmawiać ![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 1044928Zobacz załącznik 1044929