Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy masz prenatalne? I który teraz masz tydzień? Nie bój się, szybko zleci. [emoji846]
Ja nie miałam w ogóle pierwszych badań prenatalnych, dlatego nie mogę doczekać się połówkowych [emoji1]
My uzywamy tegow moim przypadku po tym jak straciłam 2 dzieci , to bym się nie zdecydowała wchodzić. Zwłaszcza ,że a to mn brzuch boli a to kość lonowa, ciekawe jak tym razem będzie z moja szyjka. Ale jak Ty nie miałaś przeciwskazan to spoko![]()
. A co do dzieci to ja bym z nimi chodziła dopiero jak beda większe , a nie takie ,że trzeba je wnosic zaraz , jeszcze zależy jakie jest dziecko
ale to wiele dzieci trochę pochodzi i już wola na rączki
![]()
Mam w czwartek za tydzień a teraz jestem 12+1A kiedy masz prenatalne? I który teraz masz tydzień? Nie bój się, szybko zleci. [emoji846]
Ja nie miałam w ogóle pierwszych badań prenatalnych, dlatego nie mogę doczekać się połówkowych [emoji1]
A czemu nie miałyście ?Też prenatalnych nie miałam
Ja będę równe 20 tyg +0 dni 7 stycznia , i też się zastanawiam czy się nie zapisać już właśnie u tego samego jakoś koło połowy stycznia. 8 stycznia będę miała wizytę u swojej ginJa prenatalne mam w poniedziałek i wtedy zapisze się na połówkowe bo u tego samego lekarza, poza moim miastem. Skończę 20 tyg 5 stycznia , to umówię się po 6 stycznia.
U mnie 17 właśnie się zaczął. [emoji846] Także duża różnica.Mam w czwartek za tydzień a teraz jestem 12+1
Ja nie chciałam. Dużo dała mi do myślenia rozmowa z ginekologiem, który spytał bezpośrednio czy usunełabym ciąże, gdyby wyniki wyszły złe. Akurat dla mnie było jasne, że nie zrobiłabym tego. Jakieby nie było to w końcu moje dziecko. [emoji6]A czemu nie miałyście ?