Charlotte21
Fanka BB :)
Pierwsze słyszę o szczepieniu kobiety w ciazy 
u mnie nikt o tym nie mówił. Zadem lekarz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to samoPierwsze słyszę o szczepieniu kobiety w ciazyu mnie nikt o tym nie mówił. Zadem lekarz....
Mi też nikt nigdy nie proponował szczepienia w ciążyDziewczyny, czy byłyście kierowane na szczepienie przeciw krztuscowi? Wczoraj mi lekarz wystawił skierowanie na kwalifikację do szczepienia i tak się zastanawiam czy to powszechna praktyka?![]()
To też pewnie zależy które szczepienie. To na krztusiec, na które mnie teraz kierują:Jak miałam mieć szczepienie na 18 r. Z (akurat byłam w ciąży) to kazali mi przyjść jak urodze i skończę karmić [emoji848]
Ja szczerze polecam The Crown, Jak poznałem Waszą matkę (taki luźny, śmieszny). Uwielbiam całą kategorie romantycznaDziewczyny, kilka razy wspominałyście tu o Netflixie. Wlasnie sobie to wykupilam i mam pytanie: ktore seriale polecacie? Chodzi mi o cos lekkiego, moga byc z watkami romantycznymi, cos dla relaksu, zadne kino akcji itp. Bede wdzieczna za jakies rekomendacje![]()
Dziewczyny, kilka razy wspominałyście tu o Netflixie. Wlasnie sobie to wykupilam i mam pytanie: ktore seriale polecacie? Chodzi mi o cos lekkiego, moga byc z watkami romantycznymi, cos dla relaksu, zadne kino akcji itp. Bede wdzieczna za jakies rekomendacje![]()