mamahelenki92
Fanka BB :)
Łupinka wygląda jak nosidełko. To fotelik od 0-13 kg.@Pszczoła2020 sprecyzuj co to ta łupinka?A jak to fotelik nie wypinany?
... Ja wczoraj znów poległam z migreną
Ledwo żyję.. Okropna noc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Łupinka wygląda jak nosidełko. To fotelik od 0-13 kg.@Pszczoła2020 sprecyzuj co to ta łupinka?A jak to fotelik nie wypinany?
Łupinka/nosidełko- no taki pierwszy fotelik samochodowy@Pszczoła2020 sprecyzuj co to ta łupinka?A jak to fotelik nie wypinany?

Zobacz filmiki na youtube, córka nie narzekałaOki dzięki za wyjaśnienie
czyli najbezpieczniej kupić fotelik 0-13 kg do jazdy tyłem a po roku (mniej więcej) wymienić na inny.
jestem jak najbardziej za jazdą tyłem ale ciężko mi siebie wyobrazić 3-4 latka jadącego tyłem - gdzie nogi miałby dać? no chyba ze mam słaba wyobraźnie
same dylematy z tymi wózkami i fotelikami![]()
Ja woziłam jeszcze w grudniu tyłem-3 lata 10 miesięcy. Mieścił się jeszcze i pewnie woziłabym dalej, ale nie mogłam już podnosić, więc zmieniliśmy fotelik na kolejny- tu syn wchodzi sam. Nogi miał po prostu zgięte, robił taką żabkę, nigdy nie marudził, że mu niewygodnie, a miał 106cm i długie nogi.Oki dzięki za wyjaśnienie
czyli najbezpieczniej kupić fotelik 0-13 kg do jazdy tyłem a po roku (mniej więcej) wymienić na inny.
jestem jak najbardziej za jazdą tyłem ale ciężko mi siebie wyobrazić 3-4 latka jadącego tyłem - gdzie nogi miałby dać? no chyba ze mam słaba wyobraźnie
same dylematy z tymi wózkami i fotelikami![]()
ja zamówiłam łóżeczko - czas wysiłki wydłużony obecnie 3 tygodnie..Czuję, że muszę to zrobić i koniecznie rozejrzeć się już za dostawką. Zdałam sobie sprawę, że trzeba być przygotowaną na wszystko. Nigdy nie wiadomo. A ja jestem w czarnej D.Może jak kupię przez internet i mąż tylko przywiezie z magazynu to nie będzie tak źle...
martwię się czy wszystko wróci do normy - na myśl ze będę sama na porodówce mam dreszcze, oficjalnie na stronie szpitala info o zakazie odwiedzin i porodów rodzinnych, spakować się tak by niczego nie zabrakło przez cały pobyt O ludzie. Mi zostało co prawda 8 tygodni. Ale zleci szybko ! Mam andzieje ze dociagne do terminu.ja zamówiłam łóżeczko - czas wysiłki wydłużony obecnie 3 tygodnie..
zamówiłam kokonik - czas wysyłki wydłużany z 3 do 8 dni
nie ma co czekać na ostatnią chwilę
mi zostało 5 tygodnimartwię się czy wszystko wróci do normy - na myśl ze będę sama na porodówce mam dreszcze, oficjalnie na stronie szpitala info o zakazie odwiedzin i porodów rodzinnych, spakować się tak by niczego nie zabrakło przez cały pobyt
plusem tego wszystkiego jest tylko to ze męża będę mieć teraz więcej w domu bo odwołali mu zajęcia popołudniowe z dzieciakami, w sobotę trzeba dokończyć malowanie.
ostatnio odebrałam olejek z rosmanna za 1 gr a teraz dostałam maila ze mam paczkę pampersów do odbioru tez za 1 gr - polecam aplikację rossnę![]()