Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kobieta w 11 tc dowiedziała się o poważnych wadach płodu. Urodziła synka, zmarł. Historia straszna..ilekroć to czytam, rycze jak dziecko.
Mogła usunąć ciąże lub urodzić chore dziecko. Urodziła...
Co prawda badanie nie pozwoliło na wyleczenie dziecka, ale na przygotowanie się do tego, co ma nastąpić.
A badanie, wg mnie konieczne. Ja robię 14.10 prenatalne, więc i to badanie również.
hej. ja mam 31 lat jestemze szczecina i to moj drugi dzidzius...pierwsze dziecko ma juz 9 lat ale tyle czasu juz mineło od 1 ciazy ze wszytsko od nowa i wszytskiego od nowa musze sie uczyc
teraz jutro wchodzę w 8 tydzień juz,,, jedyne co z objawow to mdłości... z rana i jak jestem głodna... piersi bolą tylko czasami ... ale dziś nr strasznie ciągnie mnie brzuch,,, i to jak siedzę.. jak chodzę jest lepiej... czy też macie jeszcze bóle brzucha czasami?? takie ciągnące???