witam Was
Ja dzisiaj wybyłam na miasto w taką brzydka pogodę, ale już musiałam. Odziwo dzisiaj jem hmm kupiłam sobie mintaje i sobie usmaże bo nic ryb nie jem...
Dzisiaj nawet dobrze mi się spało i się wyspałam

Czytam Was od rana ech tyle stron nie wiem czy tak każdemu odpisze bo będe czytać z godzinę

Co do balsamu na rozstepy ja mam pharma... cos tam zpoprzdniej ciazy ale tam pisze, żeby uzywac po 3 miesiacu w 4 wiec czekam.
A własnie do tych, które łykaja magnez jaki bierzecie?
lena_no współczuje samopoczucia oby szybko przeszło...
Ewelka gratulacje udanej wizyty

ciesze się, że wszystko w porządku

Najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Moja mama jest z 29 kwietnia
Straciatella ekstra pomysł z grupą

ja łykam folik wieczorem przed spaniem. Nie wydaje mi się, że jest jakaś różnica...
A ja dodatkowo zaczełam brać magnez asmag forte miałam 3x2 ale wezme 3x1 bo do tego nospa.
No ładnie rośniesz gdzieś czytałam, że jak kobieta tyje na początku to potem już tak nie przybiera no i na odwrót jak chudnia to szybko potem zacznie tyć.
bąbelek dobrze, że już lepiej
ewwe niestety ja tez mam rozsepy troche na piersiach troche n udach własnie potym jak zgrubłam nagle i potem stopniowo schudłam...
karmelowa oby szybko przeszła migrena bo jest to uciążliwe napewno...
karoli witaj

ładna data w dzień matki
struss napewno będzie w porządku powodzenia
matita ja od paru dni mam wrażenie, że mi się chce a nie ide nie mogę sie pozbyc tego uczucia biore magnez m.in na to bo miałam trochę jakby twarde ale sama nie wiem co to hmmm
Żyrafka oj tak to raczej normalnie kciuki
Ewe1985 witaj Pani magister

zdrówka
Kurcze tak piszecie o tym pęcherzu, a może to parcie umnie z powodu bakteri chociaz mnie nie szczypie ani nie boli przy załtwianiu hmm może w końcu kupię ten urosept ziołowy
Natuszka ja jestem, ale z Chrzanowa godzinke mam do KRk
Mia pij wode i dobra jest smecta, a powinno być ok.
Nanncy to może przed samym położeniem się spróbuj.
Uff nadrobiłam ciężko było tyle stron od rana z 15 szok